Bebegim 5 gun sonra 5 aylik olacak. Sadece anne sutu aliyor, hala 2 saatte bir emziriyorum. Ama cok kusuyor acaba fazla emzirdigim icin olabilir mi? Bebegi 5 aylik olan ve sadece anne sutu alan anneler kac saatte bir emziriyorsunuz acaba?
Kilosu nasıl iyimi ? Belki doymuyor dur cok kusuyorsa reflü olabilir az kusarsa fazlasımı çıkarmış olur benjm bebgim 2 yada 3 saat sonra acıkır ve kusar fazla yediğini cıkarır
Kilosu baya iyi, 4.5 aylikken 1 hafta once 8.050 gramdi
Biz 5.aydayız belirli bir saat aralığı koymuyorum bazen saat başı bazen yarım saat bazense iki saatte bir emiyor. kendi talep ediyor zaten ve kusma yaşamıyoruz zaten doyunca bırakıyor zorlamıtprum. Sizin bebiş doyduğunu mu anlamıyor acaba. Maşallah maşallah içsin boşver tamamen kusup hepsini çıkartmıyorsa sıkıntı yok. Benimki doyup bıraktığı için az kilo alıyor
Benim oglan istahli masallah memeye pek hayir demez. O yuzden zaten 1 aylikken cok gaz sorunu yasamaya başladığımız icin 2 saatten once vermemeye calisiyordum. Sonra da oyle bi duzenimiz oldu, iyi emdiyse 2 saatten once o da acikmiyor su an zaten, ama ben daha acikma aglamalari baslamadan 2 saat gecince emziriyorum cok acikinca daha hizli emip hava yutar diye. Zaten hala gazimiz cok iyice artmasin. Yanlis mi yapiyorum acaba biraz daha uzun mu beklesem diye düşündüm. 2 meme veriyorum bi de, saginca toplam ikisinden 110-120 gibi cikiyor ama bebegim emince daha fazla ciktigini biliyorum.