5 aylık bebek grip

Kızlar bebeğim yarın tam 5 aylık olucak dünden beri sürekli hapşırıyor gözleri ve burnu akıyor ilaç vermek istemiyorum dün sarımsak ve zeytinyağı karışımıyla masaj yaptım ayak ve göğsüne başucuna da sarımsak ezip koydum şuanlık öksürüğü kesildi ama hapşırık burun ve göz akıntısı devam ediyor ne yapabilirim??

1 Beğeni

Benim oğlumda 3 aylık grip oldu doktora götürdüm grip olduğu icin emmiyor zar zor 10 dk anca oda burnunu izotonik deniz suyuyla açtıktan sonra ilaç olarak zinco verdi iştah açar hemde bağışıklık güçlendirir dedi bide gece sürekli tıkanıyor hapşırıyor öksürüyordu soğanı ikiye böldüm içine karanfil sapladım baş ucunuda bunu koydu çok şükür geçti göz için bilemedim ben genelde kendi sütümü damlatırım gözüne iyi geliyor istersen bide öyle dene eğer emziriyorsan

Malesef sütüm yok günde 5 kez açıyorum serumla burnunu ayrıca buhar da veriyorum hapşırık asla geçmedi çok fazla hatta şimdi bi hastaneye gitçem çünkü rsv öpmüştür belki diye korktum:(

Bizde aynı şekilde olduk gözü için damla verdi sağlık ocağı 2 gün sonrada ateş kusma öksürük başladı acile götürdüm Burun spreyi ateş düşürücü verdi hiç durmuyor öksürük için ne yapa bilirim bilmiyorum :pensive:

Allah yardimciniz olsun bulastimi birinden benimde en korktugum bu bebeklerde biraz buyuk olsa soyler derdini :sob:

Hava verebilirsin oksuruk icin doktora gotur tamm derse buhar makinasiyla insallah gecer

6 yaşında oğlum var ondan bulaştı komple hasta olduk yani gerçekten çok zor :pensive: ayakta duracak halin yokken durmak için evlatlarım var

Tamam canım teşekkür ederim yarın poliklige götürcem

Buhar makomasi aliyorsun onunla veriyorsun biraz pahali ama al derim benim buyuk oglanda hic bir doktor yazmadi bizde bilemedik ilk cocuk oyle bronsit oldu sonra astim bronsit suan iyi ama ozamanla bir bilen olsa drseydi bukadar ilerlemezdu

Polikinlik doktoruna soyle onerirse al recetene yaziyor eczanelerde satiliyor biraz pahalidir ama al evinde olsun

Ne yaptınız götürdünüz mü doktora

Hayır götürmedim biraz iyi gibi şimdilik ateşlenene kadar götürmeyi planlamıyorum inşallah başıma gelmez çünkü hastanelerde daha çok virüs var bakalım hayırlısı

1 Beğeni

Malesef ki bulaştı muhtelemen dediğiniz gibi ağzı var dili yok canlılar ne dediklerini anlayabilsek keşke sürekli ağlamaları can sıkıyor