Merhabalar İlk tatilimiz 10 gunlugune Antalya’ya
geldık kızlar bebekle tatil gerçekten cok rahatmış bebekler bence evde sıkılıyor okadar mutlu kı eve dondugumuz de bakalım ne yapıcak ![]()
Oy massallah sana
bizde bi cesaret 9.5 aylik ilk tatilimizi yaptik hic korkdugum gibi olmadi aksine okadar rahat guzel gecdi katiliyorum size bu konuda bebislerde gercekden degisiklik istiyo
İlk su ile temas edince tepkileri ne oluyor . Biz korkudan gitmedik ya sıcakta hasta olur birsey olur diye . ![]()
İlk korkdu habişim cunki babasi ayaklarini sokdu once sesi cikmadi ama birden yari yerine kadar suya sokunca agladi ama alisinca bidaha aglamadi
Bizim ki su kuşu oldugu ıcın hıc korkmadı aksine cıkarmak ıcın çaba sarfettık duşu da cok seviyor doğduğundan beri sanırım ondan su kuşu taktım adını
korunması ıcın yavas yavas deneyebilirsiniz İlk basta ayaklarıyla oynamasına ızın verin alışıyorlar
Yerim onun pofuduk ellerını ![]()
Rahat olun ne kadar tedbirli olursanız o kadar sıkıntı cıkıyor ben rahat bır anneyim sanırım mıkroba da alıssınlar kı bağışıklığı güçlüolsun
Valla bu sene gidemiyoruz kış tatili düşündük iptal ettik yaz tatilini . Artik seneye . Bizimki de seviyor ama korkuyor bana sarılmaya çalışıyor.
Maşallah sizin bebislere![]()
Kiz bizimki kafasına hiç birsey taktirmiyor . Nasıl alistircam toka,şapka hiç birsey sevmiyor nasil bebekse .Bende inat etim hergun toka takiyom o yolluyor saçını ![]()
Sapka bizimkide sevmiyoda cakdirmadan takdik farkedince cikardi evin icinde hemen farkediyo lastik tokalarini bizimide yolmaya basladi ![]()
Ben tokati takiyom en fazla 10 dk takıyor
dun yine birini yemiş lastik tokanin .![]()
Kiz bunlar ne cadi boyle ![]()
Sorma ya ![]()
![]()
iki cadiyi yi yan yana düşünemiyorum
Benimki cok sakin kız ilk defa kendinden 3 ay buyuk bebekle yan yana geldi hafta sonu oglan kizima vurdu bizimki nasil agladi halbuki gorunce cok sevindi dokundu vurunca yanina oturmak istemedi fotograf cekelim diye yanina koydum valla surat 5 karis oldu kinleniyo heralde ![]()
Hahahahaah benimki de çok hırçın valla senin kızı döver o zaman![]()
![]()
![]()
![]()
Ay Allahim beni burdan alın der gibi bakmış ![]()
![]()
![]()
![]()
yavrum kiyamammmmmmmm![]()
Dover valla hircinsa
bizimkii mazlum sinirlenirse bile kendi kendine sijirlenir gecer ![]()
Kıyamam.ya ![]()
![]()