Merhaba arkadaşlar oğlum 8 aylık ve çokta iştahlı ama hep aynı şeyleri vermekten bende oglumde sıkıldı ne vericemi şaşırdım artık ne verebilirim korkuyorum farklı şeyler vermeye fikir verin lütfen
Merhaba, kuzu etli basmati pirincden pilav, soganli sarimsakli enginar, zeytinyagli pırasa, sehriyeli etli çorba, bezelye yemeği, mücver, köfte, kereviz çorbası, pqncarli kinoa pilavi gibi bizim yedigimiz ürünleri bebeklere uygun malzemelerle ve pisirme yontemleriyle yapiyorum. Doktorumuz eşiyle beraber tarif kitabi çıkarmıştı, genelde de ordan ayina gore bakip yapıyorum. Benim bebegimde cok istahli bende surekle yeni seyler yapmaya çalışıyorum. Her pazar oturup haftalik menüsünü yazıyorum. Yoksa ne yapacagim diye dusunmek cok zor oluyor.
Pirinc pilavı, bulgur, makarna yoğurtlu veriyorum ben. Bezelye, ispanak omlet, patates yemekleri tavuklu felan, nohut, barbunya, fasulye, yeşil fasulye, köfte, patates, kabak ve patates dolması gibi
Önden iki tane dişi çıktı sadece bunları yiyebilir mi bide salçasız mi olmak zorunda hepsi. Ben kabak patates havuç haşlayıp blenderden çekiyorum pirinci haşlayıp yoğurtlayip veriyorum hala 6. Aydan beri bu tarz meyveleri falan ezip veriyorm bende sıkıldım bebekte sıkıldı korkuyorum diğerlerini vermeye. Peki bütün bunları bize pişirdim gibi mi pişirip vercem Kuru fasulye vs. Salça oluyor iclerinde
Organik biber salcasi kullanabilirsiniz domates yerine.