9 ay 9 gece uykusu yok

Gündüz iki uyku yapıyor toplam max 3 saat falan uyuyor gündüzleri. Gece uykusuna 7:30 8 gibi geçiyor önceleri geçip 3 kez falan kalkardı 3haftadır uyku haram oldu uyuyor ama gözler kapalı sürekli uyanıyor bazen sallıyorum bazen emziriyorum sabahı sabah ediyorum. Uyansa daha rahat ederim yok gözler kapalı hıı diyp dönüp park yatağın da oturuyo yada ayaga kalkıyo. Acaba doymuyor mu bir akış verin tecrübeli anneler

2aydır emekliyo yeni öğrendiği birşey yok gelen dişte yok. Artık geceleri halüsinasyon görmeye başladım çok bitik durumdayım. Geçti mi peki şuan nasıl bebeğiniz

Bebeğim 9 ay 20 günlük açlığa, sıcaklığa, dişe her bir şeye bağladım sonra bağlamamayı kabullendim​:joy: hangi sebepten bilmiyorum ama sürekli uyanıyoruz geçen gün 3 saat kesintisiz uyumuşuz kendimi harika hissettim şarkı söylerek başladım güne resmen

Şu son cümlede ki his var ya :sweat_smile: bir şeyi doğru yapmış olduğun için mutlusun ama ne olduğunu bilmediğin için de umutsuz :rofl: ya illa ki bi noktada uyuyacaklar yani bugünlerde geçecek sadece temennim çok yılmadan geçsin

Son 1 aydır gündüz 2 uyku yapıyor ondan öncede bi 15 gün kadar bazen 2 bazen 3 uyku yaptı şimdi net 2 uyku ama yani uykusunu alamasa da 3.uykuyu asla istemiyor

Ya ben bide 2.yi istiyorum öyle bir delilik bende ki​:sweat_smile:

Yani tekim ams annem gelir ben giderim kuzenlerim her alo dediğimde gelir

Valla helal olsun ben şakasını bile aklıma getirmiyorum

Oğlumun yalnız kalmasını istemem kardeş güzeldir ya

Hiç öyle düşünmedim benim kızım çok zorlayıcı belki ondandır