Bir anda ek gıda reddi oluştu zaten sütüm az özellikle yumurta yemiyor artk ağzından atıyor ne zaman geçer yumurtayı nasıl yedireblirim ona mücver de yemiyor
Benimki en başta yumurta yemiyordu gerçi hala tek başına yemiyor ama sevdiği meyveler ile ezip veriyorum öyle diyor. Muz ve avokado ile özellikle. Sevdiği şeylerin içinde ver istersen
Sadece muz yiyor avakadoyu bile bıraktı ama şöyle bisi var kendi yemeği öğrendiği için muzu da kendi yiyor yani seciyor yemeği sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Pofuduk bi omlet yapip seritler halinde dilimleyip onune koyun belki kendisi yemek istiyorsa bu sekilde yiyebilir.
Yapıyorum cnm bir lokma alıp bırakıyor o da yetiyorsa belki
Kızlar bebeğim bugün tam 8 aylık oldu.Neredeyse 2 haftadır hiçbir şey yemiyor her türlü tarifi deniyorum ,önceden iştahla yiyen kız şimdi asla yemiyor yese bile 1 2 lokma alıyor geri kalanını çoğu zaman kusuyor yada tükürüyor.Kendim normalde başka şehirde yaşıyorum ailemin yanına başka bir şehre geldik ziyarete, burada mama sandalyesi falan yok kacıyor çoğu zaman zaten asla yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım. Öneriniz var mı bu durumla ilgili?
9 aylık olacak benimki de 8.ayda böyle yaptı. Diş çıkardı önce şimdi de üsttekiler geliyor aşırı huzursuz. çoğu yediği şeyi yemiyor. Farklı tarifler deniyorum ama sadece öğlen öğününe. Sabah ve akşam reddediyor genelde. Her seferinde deniyorum ben de annemlerdeyim bu aralar. Bazen sadece yoğurt yiyor 1 gün boyu. Birazcık zorlasam ağlıyor zorlamıyorum o yüzden elimde kaşıkla bekliyorum. Kendim yiyorum önünde heveslendiriyorum yine yok. En son yaptıklarımın tuzsuz tatsız olduğundan böyle yaptığını düşündüm ve çok az tuz attım. Evet erken ama her yemeğe de atmıyorum. Yoksa ek gıda reddine gidecek hep kilitliyor ağzını. Biz 5.ayda tadımla başlamıştık 5 ,6 ,7 çok iyi geçmişti. Diş ah diş ![]()
Benm kizim da 8 aylık oldu normalde ağırlık mama içiyor ama 3-4 gündür özellikle bugün hiç istemedi ben de ek gıdaya ağırlık verdim ama tuzsuz tatsız şeyleri sevmiyor bı bebek tarhanasini yedi ona da azcik tuz attım. Bizim yediklerimizde gözü onları dikkatli yapıp veriyorum artık. Sizinkiler de yer belki inşallah bide uyku sorunu uykuya gecemiyor dönüp duruyor yatakta 3 uyku yapıyor gündüz acaba onu mu azaltmaya çalışıyor anlamadim
Benimde kendi evimdeyken çok iyiydi her şey… Dişten şüpheleniyorum bende. Ek gıdada ilk 1 ay çok dikkat ettim sonra biz ne yiyorsak çok baharatlı olmayacak şekilde onları verdik hep ama şimdi yemiyor hiçbir şey yaaa nasıl yapacağız gerçekten annelik çok zor
İnşallah yerler ben biz ne yiyorsak onu veriyorum genelde uyku sorunu bizdede var çıldırmış durumdayım artık asla kendi kişisel bakımımı yapamıyorum…![]()
Hhaha bana hep 6. Aydan sonra rahatlarsın diyorlardı kuaför falan hak getire zaten de en azından biyiklarimi aksmlari o uyuduğu anda boynuma geçirdiğim bi iple almaya çalışıyorum ben de en son eşim dalga geçmeye başladı
benim berberi arım de sana randevu alalım diye ![]()
gerçi sonunda çocuğa bakmak zorunda kaldı ama neyse şu ara uykuya gecebilse deli gibi dönmeden herşeyi yavaş yavaş halledeceğim