Kızlar eşim sonuç için gitti doktor bebek aşırı kansızlık var annesinden hiç demir geçmemiş anneside mutlkaa değerlerine baktırsin demiş b12 de vermis ben kendime dikkat etmiyorum ama bebeğe herşey veriyorum yemeklelri çok seçiyor napayım şimdi bu kan ilacını verirken normal demir ilacını vericem mi vermicem mi onu anlamadım ben sizde nasıl çıktı sonuçlar esim de bana çok kızdı kendime dikkat etmiyorum diye emziren her annede zaten düşük çıkar bebeği etkilemesi beni çok üzdü
Hayr valla kan damlasını arada unutuyordum ama tek o değil benden de geçmesi lazımmış sana kan ilacını verdi mi doktor başka özel oanlardan
Dikkat edelim canm peki normal eski demir ilacını da veriyor musun yksa bu ocean onun yerine mi geçiyor eşim sormamis Doktora
Benim bebeğimde de kan değerleri cok düşük çıktı ama biz hic kan ilaci kullanmamistık açıkçası suan 1 aydir kullaniyoruz 1 ay sonra tekrar vericez insallah duzelmistir duzenli vermeye dikkat ediyorum her gün ve emmiyorda sütüm azaldığı için birde monovit damla kullaniyorum demir ilaci da vermedi doktor bakalım ![]()