9 aylık bebekleriniz neler yiyor neler yedi
Bizimde 9.aya 15 gün kaldı. Bende takipte kalayım
Ne yemek yaptıysam hepsinden veriyorum katı şeyleri çatalla ezerek yanında sıvı bi çorba destekli
- Ayda doktorun onayıyla sofra yemeklerine geçtik, az salçalı, az yağlı dikkat ederek yine de yemeklerimizi yaptık..Şuan 15 aylık herşeyi yiyor.
Bende özel yemek yapmadım acıkcası corba ağırlıklı beslenıyordu genelde muhakkak kemik suyu yada kuzu kıyması koyardım ara ogunlerde yogurt meyve arada devam sütü yatmadan once muhallebi yapıyorum
Bebeğiniz için yaptınız tarifleri verir misiniz
1 yaş 1 aylık genelde ona özel yaptığım şeyleri yedi hala da ona ayrı pişiriyorum . Kahvaltılarda omlet pankek tarzı daha çok ağırlıklı her gün 1 mutlaka yanına meyveli yoğurt falan o tarz şeyler yapıyorum.
Öğlen de yeni yeni yemeğe geçme aşamasındayız o yüzden yemek olarak çorba veya başka bişey onu veriyorum
Akşam olarak da bazen balık bazen patates yemeği tarzında bazen köfte gibi şeyler veriyorum . Benim kızım kendi yemiyor yani öyle bir alışkanlık edinemedi malesef ben yediririm ona da küp küp böler veririm. İnstagramda ekgıdamutfağım isminde bir sayfa var oradaki tariflere de bakabilirsiniz