9 Aylık Gazz

Bebeğim 9 aylık oldu ve hala gaz sorunu var bunu yaşayanlar var mı ? Gece uyanıyor ağlıyor sürekli saate bşr uyanıyor hatta her 30 dk bir kıvranıyor ne yapacağımı şaşırdım artık uykusuzluktan bayılacağım 9 aydır böyle

Merhaba gaz olduğuna eminmisiniz acaba o aylarda gaz sorunu bitmiş olması gerekiyor belki diş sancısı çekiyordur diş çıkarıyorsa oda öyle yapar kızımda ağlayarak uyanırdı sürekli ama diştendi eğer gaz sorunuysa yatmadan önce duş aldırıp masaj yaparsanız faydası çok oluyor

Pardon 9 aydır böyle demişsiniz görmemişim ek gıdada kefir de iyi geliyor gaz için öyle okumuşdum bir yerde. Birde belki yediği birşey de gaz yapıyor olabilir neyin gaz yaptığını bulabilirseniz çözümü daha kolay olur

İnanın dikkat ettiğimde bile gaz oluyor. Nereden gaz diyorsunuz ya şöyle bacaklarını kendine çekiyor ve bir gece çok ağladı hastaneye gittik artık röntgen çekildi karnı gaz doluydu . Bana doktorlar kolik bebek olduğunu söylüyorlar . Ama bir yandan da saç ve kulak çekiştirmesi de var . Ağrı kesici Tetagil ne varsa her tuşa başıyorum .

Merhaba 11aya gireceğiz bizde gazdan çok çekenlerdeniz ve hala çekiyoruz ne zaman bitecek diye dört gözle bekleyenlerdenim tamamen geçmiyor ama uyku saatleri biraz uzayabiliyor örneğin 10kere kalkıyorsa 5kere kalkmaya başladı Allah yardımcımız olsun

Bir yaş bir haftalık :slight_smile: hala aynı sorun var bizde bende bir zaman hastaneye gittim o gün fitil verdim belki beş kez kaka yaptı en son kan geldi Dr a gittim orda lavman verdiler bir daha yaptı röntgen cekildi ve hala gaz dolu dedi :slight_smile: benim bebeğim hala yarım saat bazen on dakikada bir uyanıyor . Ben de aynıyım çıldırıyorum hala çözüm bulamadım . Ağır kolik bir bebeğin var diyolar Dr Dr gezdim uykusu gazı icin düzelmedi . Umarım en kısa sürede sizinki düzelir çok zor bir durum isyan ediyoruz bazen bunu yaşamayan bilemez gerçekten zor çocuk insanı hayattan soğutuyor

Probiyotik kullanabilirsin alerjiyide göz önünde bulundur bnce

Ben şuan tam olarak bunu yaşıyorum kaç kere fitil lavman yapıldı bilmiyorum bir gaz yağı var clinkind diyebşr masaj yağı var gaza çok iyi geliyor demişler baya yorum da var etrafımda da kullanıp memnun kalan var son çare onu deneyeceğim artık o da olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum