9 aylık gece uyumuyo

Kızlar selam bebeğim 9 aylık geceleri kalkıp oturuyor konuşuyor uyumuyo sizce neden

Benim kızımda tam 9 aylık oldu bugün, gece kalkıyor gündüz öğrendiklerini tekrar ediyorr, alkış yapiyor vs …emeklemeye başlamadan önce de yatakta emeklemeye çalışıyordu gece uyanıp, çünkü beyin hep aktif …

Bizm kaç gecedir uyanıyor artık ben uykusuzluktan bayilcam

Bizimkde uyumyo kaç saat salladık ama yok dedginiz gib birkatik bizde ama bu sefer uykusuz kalıyoruz oda bizi çok zorluyor

Bizimde aynı bı düzgün dalıp uyuduğu yok yarım saatte bir ayakta Allah’ım bebeklerimize bol uyku ver ne olur sıcak sanırım ondan diyorum

Dis cikariyo olabilirmi? Bizde 9 ayligiz dis doneminde uyku duzeni bozuldu uyandi surekli tam uykusu duzeldi derken yine bozuldu tekrar dis geliyo sanirim eller hep kulakda agizda

Bizim daha hiç disimiz yok

Bizde sürekli klima açık herşeyi geçtim insan biraz yorulur uyur dimi ama

Gözlerinden uyku akıyor ama direniyor buda sıçrama sanırım şimdiki bebeklerin ne atakları ne sicramalari bitmiyordu​:smiling_face:

Biri bitmeden diğeri başlıyor ya yorgunluktan bitiyorum artık evi de temizleyemiyorum bide o kafama takılıyor

Siz iyi olun canım gerisini çok düşünme hepsi geçecek birgün

Uyandığı zaman ona müsade verin uyutmaya çalışırsanız siz yorulursunuz biz de 9 buçuk aylığız eğer emmeye değil de normal uyandıysa mecbur içeri gelip oyun oynuyoruz 2-3 saat sonra uykusu geliyor uyutuyorum gündüz fırsat bulursam oğlumu uyutunca uyuyorum uyandığında zorla uyutmaya çalışıyordum başlarda 3 saat sonra anca uyuyordu ama oyun oynamaya da getirsem ışık hiç yakmıyorum karanlikta oynatıyorum uykusu iyice dağılmasın diye

Benimkide uykuya direniyor bakalım ne kadar devam edecek dedginiz gibi her ay çok zor

Ay hemen geçsin :joy:

Bebeğim uyurken iş yapabiliyorum uyanıkken hem kucağımda kollarım kopuyor

İşler biraz aksıyor bu donemlerde maalesef yerde oyun falan oynamıyor mu yanında otursan kolların dayanmaz tüm gün