Sizce bebek aç olduğu için mi uyumaz
Bence evet istemesem de kabullenmesem de evet ama benim bebeğim ne memeyi ne de mamayı severek içmiyor saatlerce sallıyorum beşikte parmak emiyor anca kendinden geçince biberonu iciriyorum uyuyor uyanıkken iciremiyorum
Bugün yengem geldi bebeğe sut ver uyur diyor içmiyor yok diyorum aç ondan uyumuyor diyo mama yaptım al içir dedim kadın iciremedi ve dediği laf şu biberonu tanımıyor bebek nasıl tanımıyor yenge daha dün akşam içti üstüne uyudu diyorum hayır diyor ya sabır ya karışmayın bebekli annelere size soru sorulursa karışın dimi
Valla herkez çok biliyor bize zor bebek denk gelmiş suçumuz ne banada diyorlar işte ağlıyor emzir işte karnına masaj yap işte şunu yeme bunu yeme yaa sanki bir biz bilmiyoruz yapıyoruz deniyoruz olmuyor işte napalim yani alıp karşımıza bebekle konuşalım ikna edelim bak bunu bile duydum benn düşün boşver bacım takılma onlara herkez bildiğini yapsın de he biriside Serbet yap içir diyordu
Şerbeti biz icmiyoruz Allah’ım ya ay gelirdim ama bende on dk da bir kadin emzirsene diyor gözünün önünde emzirmeye çalışıyorum bebek ağlıyor istemiyor kadın emzirmiyon aç bu diyor açsa aç kalsın dedim bende illa içer bı ara dedim
Bana ilk zamanlar diyorlardı aç bu çocuk diye(üçüncü çocuğum olmasına rağmen) annem eşim ve 9 yaşındaki çocuğum bile sonra bi güzel sesimi yükselttim bu çocuk aç diyen olursa kalbini kırarım diye evet aç çocuk uyumaz ama biberon verdiğinde cukcuk emer reddetmez yani. İlk çocuğum 2.5 aylıktı 2 haftadır uykuya dalamıyordu hep memede uyuyordu 2 hafta sonunda acaba açmı diye düşünmüştüm küçüğüm işte o zaman tecrübesizlik. Evde süt vardı yarı yarıya su koydum sadece 30 mldi. Çocuk üzerine bi uyuduki hemen eşimi arayıp mama aldırdım. Sonra çok ağladım ben bu çocuğu açmı bıraktım diye ama o zaman aksi gibi kimse bu çocuk aç dememişti.