Bebegim 7 aylik. Kahvaltida irmik yumurta sarisi muz labne pekmez karisimi yapip yedirdim cok az da tahin pekmek denetmistim alerji tafimi yaptirmak icin. Kitapta yazan bi tarifti 6 aylik ve uzeri icin. Yedikten sonra 2 saate yakin bir uykusu oldu. Uyandiktan sonra emzirdim ve bi anda ne var ne yok midesinde kustu. Yedigiyle mi alakaliydi yoksa suytme kaynakli mi anlayamadim. Sonra cok az emzirdim tekrar kustu ve en son yatirdigimda emzirmemistim ve cok sari bi sekilde kustu. Ne yapacagim sizce nedeni nedjr yasayan varmi ??
Tek tek denettirdinz mi bunları
Evet ilk defa denettigim sadece tahin vardi oda 1 cay kasik ucu kadardı. Digerlerini 1 aydir deniyoruz zaten
Benim kızımda sadece yumurta yedirmiştim eşim rafadan vermişti verme desiğim halde bişey olmaz dedi ama 2 3 çay kaşığı verdikten sonra uyuttum uykusu esnasında fışkırır tarzda kusmuştu sapsarı midesini temizledi demekki ne var ne yok çıkarmışti. Bide ben pek karışım vermiyorum avokado yumurta sarisı tahin pekmez ayrı ayrı veriyorum hepsinden o zaman bi sorun olmuyor
Tok olduğu için kusmuş olabilirr mi midesi doludur belki de. İyice acıkmasını bekleyin öyle emzirin
Anladim bende deniyordum ayri ayri ama fazla yemiyor emdigi icin ona da guveniyor biraz sanırım
Olabilir belkide, evet tamamen temizledj sonra rahatlamıştı