Kızlar tadımlarda pirinç hiç denememiştik bugün yayla çorbası yaptım yedikten max 5 dk sonrası böyle kızardı ne yapılıyor ilk defa böyle bir şey yaşadım
Yogurt alerjisidir cok buyuk ihtimalle
Yoğurt ilk yediğinde olmuştu doktorum en son yeniden dene demişti denedim yiyordu bir şey olmadı bu zamana kadar anlayamadım ben de ya
Bizim de böyleydi bilemedim devamli yedirdim en son kakada kan gordum aman diyeyim yedirmeyin. Hatta mama kullaniyorsaniz da derhal kesin. Icerisinde laktoz var inek sütü var çünkü
Yok anne sütü alıyor. Peki solunumla ilgili bir şeyler oluyor mu alerjilerde internette çok fazla şey yazıyor korktum
Sanirim uzun süre yemedi bebeginiz sonra yesin dedi herhalde. Ama gecmemis kuzumun alerjisi kiyamam. Bizim de uzun zamandir var. Bebegim ek gidaya gecti halen yiyemiyoruz![]()
Üzgünüm ama en kötüsünü düşünün. Alerjinin bir ilerisi anafilaksidir. Adrenalin ilacı vurulacak aşama demektir .Ve müdahale yapilmadigi zman bir insani şoka bile sokar Allah muhafaza. Dr ilgilenmemisse dr degistirin alerji süreci uzarsa bebek belki de daha uzun süre süt vb tüketemez.
Allahım cümlesini muhafaza etsin teşekkür ederim