Acil bakar mısınız

kizim babaannesinin peşinden koşarken alnını kapıya çarptı bu şekilde şişmiş ve morarmış hastaneye götüreyim mi sizce

Çok geçmiş olsun cnm ne olur ne olmaz götür bence röntgen çekerler için rahat eder en azından benim oğlum 2yasindayken abisiyle koşarken çarpmıştı aynı alnini görünce hemen aklıma düştü yumurta gibi şişmişti doktora goturtmemisti kaynanam oğlum alnını kriştirirken uzuncana bı çizgi hala durur izi kaldı

Bence buz koy takip et. Gidince hemen röntgen çekmezler. Kanama, bilinç kaybı, fışkırır tarzda kusma olmadığı sürece rahat ol. Ama buz koy mutlaka şişliği alır. Geçmiş olsun. Elide sarılı sanırım ona da geçmiş olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

Yarın için çocuk doktoruna randevu aldım doktoruyla konuştum takip et dedi şu anlık bir sıkıntı yok çok şükür baya ağladı ama

Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun Evet buz koydum geçti biraz ellini de yaktı ben merkeze hastaneye gitmiştim oğlumun göbeğini yakmak için elini sobaya değdirmişti yanmıştı

İyi yapmışsınız bı baksın yinede ..Ağlar tabi kuzum ya nasıl şismiş sizliyodur geçmiş olsun tekrar prensesimize ağrı kesici verin birazda olsa ağrısını alır

Allah razı olsun çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts: