Acil bakarmisiniz

Merhabalar anneler 9 aylik bebegim var dünden veri ateşi var 38.5 i gördük sağlık ocağına götürdüm boğazında ve ciğerlerine hiç bisey yok halsiz mama dışında ek gida falan yemiyor aynı sekil Bende öyleyim dünden beri atesim oluyo vücut ağrım var ama benim de herseyim temiz neyden oluyordur bu ne vermem gerek bebegime kendini hızlı toplasın diye

Geçmiş olsun. Biz de acilden yeni geldik. Ateşle griple öksürükle karışık boğaz ağrısı, özellikle sırt ağrısı. Herkesten duyuyorum. Covidin varyantı muhtemelen. Antibiyotik yazdı bana. Oğlum benim kadar kötü değil daha ona yazmadı.

Covidin varyandi ne oluyor

Farklı bir versiyonu. Belirtiler covid çünkü

Kötü biseymi peki

Grip gibi bulaşıcı. Boğaz ağrısı ve öksürük dışında bir şeyim yok çok şükür. İlaçlar da işe yararsa inşallah geçer. Siz bebeginizi çocuk doktoruna kendiniz de dahiliyeye gidin görünün yine de. İlaç verirse kullanırsınız. Vermezse evde yüksek ateşi olursa Calpol verirsiniz kilosuna göre. Banyo, burnu akiyorsa burun açma vs. Bir şekilde atlatabilir inşallah. Siz de parol için mümkünse banyo yine siz de yapın. Bol su için. Meyve yiyin, meyveli yoğurt yedirin bebeğinize de. İnşallah geçicidir.