Acil cevap

Kızlar bebegim 2 ay 20 günlük 2 gundur falan keyfi yerinde hareketli ama emmesi cok az veriyorum oyun gibi alıyor bırakıyor karni ac mi kaliyor diye uzuluyorum onceden her iki memeyi de emerdi

Gazı olduğu içinde almak istemiyo olabilir

Gazi da yok aslinda oldugu zamanlar kendini çok sıkıyor resmen aç kaliyor nasil duruyor anlamiyorum moralimi baya bozdu bu durum atak haftasi desem değil ama istemez gibi emmek anlayamadım hiç

Bizde 4 aylık olduk 3 gündür gündüz nerdeyse hiç yemiyor sadece mama ile besleniyor gece yine yiyor ama gündüz toplamda 90 ml filan içiyor. O kadar çok takıntı yaptım ki o yemiyor ben aglıyorum

Bizde 40 günlük olduk benim bebeğimde öyle neredeyse bir gun memeden ayrilmiyor bir gun hic almıyor

1 Like

Günlük Cişli.bez sayısı kac

1 Like

Bende de aynı gerçekten kafaya takiyorum zorluyorum almıyor

Bizde 4 aylığız iki hafta önce aynı durumu yaşadık mama reddi ve biberon reddi… mamaya gelince özellikle çığlık çığlığa ağlıyordu çişli bez sayısı azalmıştı çok üzülüyordum. Doktoruna gittik bir haftada hiç kilo almamış dedi yüreğime oturdu resmen normalde kilo alımı çok iyi ilerlerdi… kan ve idrar bakıldık çok şükür enfeksiyonu çıkmadı. Ocean çinko şurubu var iştah açar dedi sabah aç karına vermeye başladım düzeldi çok şükür eski iştahına döndü … doktorunuza bir gidin muhakkak böyle redler başlayınca kilo alımları duruyor bebeklerde. Her hafta belirli bir gr almaları lazımmış önemli bir konu hanımlar aksatmayın derim

Çok teşekkür ederim bende bi sorayım belki faydası olur bizede​:smiling_face:

Rica ederim umarım bir an evvel toparlanır :blush:

1 Like

4 5 oluyor ama kilo alıyormu almıyormu kafama takıyorum

Kafaya takmak yerine sağlık ocağına git canım tarttir bir hafta sonra tekrar git bebeklerin ortalama günlük alması gereken kilo var ona göre bak bakalım bir de doğum kilosuna göre persentil eğrisine bak

1 Like

Valla bzm de o zmnlar öyleydi bikaç gün sürdü bi dk tutup bırakıyordu almıyordu nedenini bnde anlamadım gaz vs de yoktu ama sonra kendlğnden geçti keyfi yerinde ise sorun yok inşallah sağlıkla büyüsün​:smiling_face_with_hearts:

Haftaya sağlık ocağında aşısı var kiloya hep bakiyorlar o zman belli olur inşallah almıştır ya eger almadiysa bende üzülürüm :pensive_face:

Üzülme canım kilo.her şey demek değil onlarda insan çok kafaya takmamak gerekiyor

1 Like