kızlaarr adet söktürücü kullanılıyorum kullandığımfan beri bebeğimi emzirmiyorum ne zaman emzirmeye başlayacağım
Neden kullanıyorsun adet söktürücüyü?
3-4 aydır adet göremiyorum
Doğumdan sonra hormonlardan dolayı normal görememen niye kullanıyosun
Canım doğum sonrası emziren annenin adet olamaması normal kabul ediliyor,gerek yokki
evet biliyorum ama adet olamadığım için sütüm kesildi yani doktor öyle dedi o yüzden biran önce olup emzirmeye devam etmek istiyorum
Bende ilk ay oldum sonra olmadım 7.aydayız sütüm kesilmedi ki 1.5 yıl regl olmayıp emziren arkadaşım var yanlış anlamış olabilir misin?
Regl dönemi süt azalıyor diye duymuştum ama bunu ilk kez duydum
Ben 9 aydır görmüyom sütüm var allah allah ve bir 3 sene görmiycem
Ben de 5,5 ay oldu hala görmedim sadece anne sütü alan bebeklerin anneleri uzunca süre görmeyebiliyormuş
biz hem mama hem anne sütü olarak ilerliyorduk dediklerinizi duymuştum ama doktor öyle dediği için denemek istedim sütüm gelsin diye ama sütüm tamamen kesildi
İlk defa bir doktorun emziren bi anneye adet söktürücü verdiğini duyuyorum. Biz anneler diş tedavimizi bile erteliyoruz emzirmeye ara vermemek için. Bebeğim 5 aylık bende hala olmadım bazıları emzirme bitene kadar olmuyor
sütüm olmadığı için verdiğini düşünüyordum ama burdaki yorumları okuduktan sonra hemen bıraktm doktoruda şikayet ettim