Alerjik bebek menüleri

Kızlar benik gibi alerjik bebegi olan bir cok anne varmiş buralarda. Süt ve yumurta içermeyen kahvalti atıştırmalık vs fikirleri verebilir misiniz?
Çünkü bizim bebeklerimiz diger bebeklerin besinlerden aldigi proteini yeterince alamıyor. Burada toplaşıp fikir toplayalim.
Katılım olursa mutlu olurum :smiling_face_with_three_hearts:

Bende şu köşelerde durayım şuan ek gıda başlagıncındayım :blush:

Alerji ne zaman başladı sizin nasıl bı yol izlediniz hala devamını ediyor benim bebeğimde kakasin’da kan geliyordu doktor süt ürünlerini kesti yemiyorum şuan 42 günlük

Birde sizdede mi kan geldi belirtileri neudi

Daha önce konuşmuştuk hatırlıyorsanız. Benim bebeğimin de mukuslu kakası vardı, sürekli sancı çekiyodu. Diyet yaptım 2 hafta et , süt ürünleri, baharat, kuruyemiş, balık vs yemedim. Sancıları baya azaldı. Et yiyerek başladım 3 gün et yedim. Sonra süt ürünlerine geçtim. Süt ürünlerinin 3.gününde eski sancılar geri geldi. Doktor o zaman süt ürünlerine alerjiniz var dedi. 2 ay yemeyeceğiz. Şuan 3 ay 10 günlüğüz.

Yok kan hiç görmedim ama geçmeyen ciddi derecede pişik ve huysuzluk. Sadece mama veriyodum. 4. Ayda başladı alerji testi temiz çıkdı ama şikayetler geçmeyince alerjik mamaya başladım şuan allahıma şükür gayet iyi. Daha ek gıda da tadım aşamasındayız doktorum 7. Ayda süt ürünlerini deneyip tekrar bakıcaz dedi bakalım artık

Geçmiş olsun evet hatırladım sizi

Geçmiş olsun sizde