Alerjimiz bitti galiba

Arkadaşlar çok mutluyum aşırı aşırı hemde sevincimide burda paylaşmak istedim 4 aylıkken süt ve yumurta alerjisi çıktı kızımın. Şuan 9 aylık 5 aydır döküntüydü pişikdi vs vs bütün semptomları gördük ve bu süreçte çok yıprandım bugün doktor randevusu vardı, dün ve bugün yoğurt verdim bi sorun olmadı hatta kek de verdim çok az. Doktoru geçmiş diyebiliriz deyip diyetini açtı. Bu ayda sadece özel mama kullanıcak ama süt ürünleri tüketebilirsiniz dedi çok mutluyum valla rabbim hepimize kolaylık versin kaç aydır bugünlerin hayalini kuruyodum

Hadi Geçmiş olsun gözünüz aydın :smiling_face:

Gözün aydın canım maşallah

Yaa darısı bizlere inssallah benim bebeğimde hala d ev ediyor 4 ay 11 günlük süt ve kuru yemise var bizimde kuru yemis neysede süt çok etkiloyor beni tabi cocguda ek gidyaa gecicez bir ay sonra ne yedircem kara kara düşünüyorum o zmaana kafat geçmesini istiyorum birde ek gıdaya geçince daha kolay atlatiyorlarmis doğrumu acaba siz neler yedirdiniz basta

9 aylık oldu kızım şuana kadar hiç vermemişdim süt ürünü ek gıdada çok zorlandım sadece sebze meyveler verebiliyorsunuz çok fazla tarifler yapamıyordum bide bizde çok ciddi cilt sorunları aştığı için çok dikkatli oldum geçiçi bir süreç sabretmemiz lazım umarım tez vakitte geçer sizinkide

Teşekkür ederiz arkadaşlar rabbim hepimizin çocuklarına sağlık versin

İnsallah bizimde sadece kakasindan kan geliyor baskansorun yok ciltte bişey yapmad bu ara kan ilacına başladım ama diyetide bozmustim bir hafta öncesi tekrar başladım kan ilacinida dört gün oluyor ondanmi yoksa alerjiden mi bilmem kan gene gelmeye başladı siz kan ilacı kullanmismiydiniz bu süreçte

Evet sidefer kullandım demir ilaçlarında laktoz yok ama bizde kan hiç olmadı mukuslu kaka veaşırı cilt sorunu ciddi pişik döküntüler yaşadı. diyetine çok dikkat et canım allah muhafaza daha kötü olabilir geçici bir süreç olduğu unutma umarım tez vakitte geçer

Tm cnm çok sagol bilgi verdiğin için

H
Değiştirdinizmi ilacı peki devam ettiniz mi aynı ilaca

Doktoru yeterli buldu değerini bırakdırdı şuan