Cebeci hastanesine gidiyorduk kalça için içim hiç rahat değil bandaj takıyoruz hiç bir gelişme olmamış önerebileceğiniz doktor varmı
Ankara’da yaşıyorum, devlet Hastanesi’ne gitmiştim 2. Ay kalça ultrasonu için fakat iki kalçada da gelişim geriliği var dendi sonrasında ihtimal vermeyip detaylı ultrasonumu yapan Doçent doktor Ali İpek beye gittim..Kendisi ayrıca uzman radyolog ve çocuğumun hiç birşeyi olmadığını yanlış ölçüm yapıldığını söyleyip görüntüleri WhatsApp üzerinden verdiler ..Bebeğim suan 7 aylık ve çok şükür sağlıklı kesinlikle kendisini tavsiye ediyorum.
Bizimde sol kalcada gelisim geriligi var bende emin olamayip 4 doktora daha gosterdim ama sonuc ayni cikdi kalca degerleniniz kacdi devlet hastanesinde bakildiginda
Nezamandir kullaniyosunuz bandaji degerleriniz nasil. Tek doktorla kalmayin tabiki gercekden yanlis olcumde olabiliyo biz bi onceki kontrolde sirf olcemedi diye bi onceki ayin degerlerini yazdi olcen kisi vebale bakarmisin birde soruyo onceki olculer kacdi olcemedim ben diye
Daha önce atmıştım siz yorumlamıştınız bu ikinci ayımız ama bebeğim hiç durmuyor artık
İnan hic hatirlamuyorum canim durmaz tabi benim kide durmuyodu buyudukce hareketleniyolar yat yat nereye kadar bizimde duzelmemis hic 1 yasina kadar takicaksiniz dedi yuruyunce gece takilacak dedi. Esimde sinirlendi cikartti atti . Ayagini hic basmayan cocuk nasil yuruyecek
Bir ay taktım ama şuan gerçektende bende takamıyorum artık benim bebeğim 4.5 aylık olduğu halde ağlamaktan heba oluyor ayaklarını çıkartınca mutlu oluyor o ağladıkça ben de ağlıyorum Geröekten de evlat çok zormuş bayramdan sonra götüreceğim inşallah yanlış bakılmış derler tek temennim o şuanda
Çok teşekkür ederim aradım randevuları soluymuş bayramdan hemen sonra gideceğiz inşallah sonuçlar bizi memnun eder
Acil kalça ultrasonu derseniz bayan çok yardımcı oluyor aradan alıyor, zaten 10 dk bile surmuyor, Ali hocaya da güvenin o ne diyorsa öyledir inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Ah yavrum benim insallah yanilmislardir canim benimkide agliyodu cok mutsuzdu Allaha birakdik verir sifasini insallah sen bu arada cift bez kullan gidene kadar canim