Anne sütü ile beslenme /yeşil kaka

Kızım sadece anne sütü ile besleniyor 4 5 gündür kakası yeşil gibi netten araştırdığımda on süt son süt dengesızlıgı sebebi ile diyor benim sütüm tazıklı geliyor ama asel emebildigi ıcın sorun olmadı tazıklık olayı gecsın diye sağma ıslemıde yaptım ama daha çok tazıklendı ve bız her beslenmede tek göğüs beslenıyoruz hala 4 aylık olduk ve kısa emmıyoruz kısa emdıgınde bırdahakıne yıne aynı memeyı verıyorum ama sanırım on sütüm çok fazla bu durumu nasıl dengeleyebılırım ??

Ben bunu doktora da sordum yeşil ve sarı arası her kaka rengini normal gördüklerini söyledi bazen 3 5 gün bzmde yeşil geliyor sonra sarı falan bir sorun olmuyormuş ama bu konuda. Bnm de sütüm tazyikli sağım yapıyorum arada gece uzun süre emmeyebiliyor yada gece tek meme emip uyuyor diğerini sağıyorum 10 15 dk falan. Sütün yağ oranı da gayet iyi gözüküyor. Sadece tazyikli olmasından ziyade annenin yedikleri de etki ediyor olabilir endişelenmeyin. Konu tazyikli sütse onun net Bir çaresi yok :slight_smile:

Çok teşekkür ederim yazınız çok açıklayıcı olmuş :upside_down_face: kaç aylıksınız bızde hal tek meme beslenıyoruz ıkıncı memeye gecınce almıyor 4 aylık olduk

Benim oğlumda da oldu yeşil kaka doktora gittik soğuk almıştır üşütmustur yada annenin yediğinden olmuştur dedi normal bir durummus sıcak tuttum ayaklarını karnını kafasını 3-4 güne normale döndü

Rica ederim ne demek​:pray::blush: 3 aylığız biz de yani gece uykulu diye bu durumu yaşadığımı düşünüyorum ben gündüz çünkü her iki memeyi de emiyor