kızlar arabızda yada çevrenizde kilo alma kahvesi içen varmı kullanmayı düşünüyorum ama emziriyorumda düşünceleriniz neler
Kimse yazmadığı için yazayım dedim kilo alma kahvesi hiç duymadım yalan olmasın ama kilo almak istiyorsanız yatmadan önce yemek yemeyi seçin derim her halükarda kilo alırsınız ama sağlıksal anlamdaysa en iyisi doktora gidin ve ona göre bir rota oluştururlar size
Ayy buna katılıyorum gece yemek yemek büyük oranda kilo aldırıyor nerden biliyorsun diye sormayın
bu arada ilk defa öyle bir kahve duydum zayıflatanı biliyorum ama pek etkisi olmuyormuş birazda fenomen şişirmesi ürünler olduğunu düşünüyorum bence bi diyetisyene gidin o size zaten doğru yolu gösterecektir
diyetisyene ve foktora gittim ama benim iştahım kapalı olduğu için işe yaramadı bir akadaşımın akrabası kullandığını duydum belli oranda iştah açmış ve kilo aldırmış sizede sormak istedim
Alakasız olcak ama bazen yemek yeme videolarida izleye bilirsiniz ne kadar yemek yesemde yemeği iştahlı yiyen birinin videosunu izlerken yine acıkıyor insan sizde bi deneyin derim
mesela makarna yapıyorum ama daha acikmamis oluyorum hemen açıyorum makarna mukbang diye izlerken acikiyorum.hemen kendmede koyuyorum makarna ![]()