Anneler günü nasıl ortaya çıkmış bilen var mı yada bütün bu babalar günü sevgililer günü doğum günü hepsini yabancı ülkeler çıkarmış bizde inanıp kutluyor zaten hergün anneme babama eşime iyi ki varsın diyorum ben bana saçma geliyor bilmiyorum benimle aynı düşüncede olan var mı
Bana tüm özel günler saçma geliyor doğum günü dahil
hediye veya hatırlanmak demek bi günle alakalı olmamalı bence yani bi koku veya bu dideme çok yakışır denilerek alınan ve belli bi güne sığdırılmayan herşeyi daha çok seviyorum
Bende böyle düşünüyorum ![]()
![]()
![]()
Zaten eşim sürekli beni sevdiğini söylüyor ya da ben eşime söylüyorum beni değerli hissettiriyor özel günlere gerek yok![]()
Ay cok şükür ayni düşünce de olan insanlar da varmis saçma ötesi dinimizde olmayan hic bir şeyi kabul etmiyorum
Bende sevindim benimle aynı düşünce olan arkadaşlarımı görünce![]()
Kendinizi sadece özel günde mi değerli hissediyorsunuz ben herzaman kendimi değerli hissediyorum bi güne sığdırılmamalı sevgi saygı
Hım anladımmm
Bencede saçma bişey.
Özel diye inandığım günler.
Doğum günleri ve evlilik yıldönümü
Yabancılardan gelen hergünü kutlamıyoruzki cadılar bayramı kutlamıyorum ben mesela. Ben böyle günlere önem veriyorum eşim beni ne kadar sevsede hediye çiçek almayı akıl etmez böyle günlerde alıyor ama. Bende özel günlerde değil ama biranda gelen süprizleri daha çok severim ama adam yapmıyor ne yapalım en azından bugünlerin bahanesiyle yapıyor. Birazdan kredi kartından istediğim şeyi sipariş vericem mesela ha kendim alacak paramda var ama eşimden almayı tercih ederim kendi yararıma olan günleri neden reddedeyimki ![]()
Sende kendine göre haklısın arkadaşım![]()
Ben seviyorum kutluyorum zaten özeller hediye alıyorum sevdiğimi söylüyorum ama özellikle bugün tüm annelerle aynı anda kutlanması hoşuma gidiyor.
Evet ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben, bana değer verildiğini hissettiğim her anda mutlu oluyorum. Her gün de güzel sözler söyler eşim. Arada özel anlamı olmayan günlerde de süprizler yapar. Ama ben özel bir anlamı olan günleri de severim kutlarım ve kutlanmasını beklerim. Abartmadan küçük bir hediye, güzel sözler, çiçek olabilir, minik bir pasta, çikolata falan olabilir. Ben mutlu oluyorum şahsen. Ama herkes aynı şeyle mutlu olacak diye bir kural yok tabi ki.