Merhabalar benim bebegim iki bucuk aylik hic uyumuyor kucak disinda durmuyor gercekten cok yorucu artik ve oda uyumadigi icin hep cok huzursuz cok uzuluyorum cevremde herkes zaditen onerdi acaba aranizda kullanan var mi
Zatiden alerji ilaci canm iki aylik bebege ilac wermeyi dusunmuyorsun heralde cok yanlis bisey etrafinizdakilere ne bakiyorsunuzki doktora baswurun
Blki bi rhatsizligi war biseyi war doktora goturn dha iyi
Benimde hiç uyumuyor bende açıkçası düşündüm uyku ilacı vermeyi ama önce doktora danışmak lazım sonra vazgeçtim biraz daha büyüsün bitkisel bulursam doktoruma danışırım eğer uygun görürse alırım. Evet zaditeni biliyorum uyku yapıyor alerji ilacı zaten bence bebişine uygun değil daha çok küçük ve doktoruna Danış derim
Bize alerji için vermişti doktorumuz bize yaramadı ağlama krizine giriyordu kestik uyku içinde evet bende sormuştum bazı damlaları ama doktorum erken demişti şimdide kullanmayı düşünmüyorum onlarda bağımlılık yapıyor artık kabullenmek zorunda kaldım böyle büyüyeceğiz
2 hafta önce yüzünde 6.hastalık sonunda çıkan döküntüler için verdi doktor 2 kez kullandık geçti. Bebeğim 13 aylık.
İlla bi skntisi vardir sakin boyle seylere basvurma canim . Cocugunun iyligi icin kendin papatya cayi falan iç emziriyosan 11 ayligiz inan doktorumuz ilac vermiyo kucuk daha diye kabizligimiz var zeytin yagi icir diyo gecen grip oldu burnunu aç surekli kucuk ilac vermek istemiyorum dedi yani doktorsa asla onermez bi nevi uyusturmuş olucaksin cocugu beyin gelisimi icin de hic iyi degil
Doktor burnu tıkalı diye vermişti bebeğime. Bence sakinleşsinndiye vermemelisin. Geçmişte köylerde çocuklar sakin dursunlar diye afyon yedirirlermiş aklıma onu getirdi fikrin. Onun kadar tehlikeli bence.
Ortalama bütün bebekler anlattığın gibi zaten. Allah biz annelere kolaylık versin
Bence de vermeyin benim kızım yolu bana zehir ediyo dışarı çıktı mı tol tutuyo sanırım doktora söyledim asla dedi çok küçük dedi ki sizinki daha küçük
Ben kullanıyorum ama uyku ıcın degıl alerjık bır ilac doktorumuz verdı bebegım 7.5 aylık sız sakın kafanıza göre ilacı kullanmayın hepimiz o günlerden geçtik evet cok zor ama zamanla duzelıyor
Zaditen 3 ay kullandık ama alerjik olduğumuz için doktorumuz reçete etti çok sık kurp oluyordu alerjik bir bebek zaten. Siz kendi kafanıza göre kullanmayın doktorunuz onerirse ancak
Benim bebegimde 2 bucuk aylik uyumuyor aynı öyle geçenlerde biraz burnu tikaliydi öksürük vardı doktor verdi onu ama öksürük kesilince kullanma dedi bebeğim hiç uyumuyor diye falan söyledim ama öyle kullan demedi hiç