Arkadaşlar bir akıl verin d vitamini ağızdan damlatiyorum ama çıkartıyor kaşıkla versem

D vitaminini kaşıkla versem kaşığa yine 3 damla mı damlatmam gerekiyor ağzına damlatınca bir türlü gitmiyor

1 Beğeni

Ben kaşıkla veriyorum 3 damla damlatiyorum bazen 4 oluyor yanlislikla ama veriyorum hem güzel de alıyor öyle

Ben kaşığa 4 damla damlatıyorum bir damlası kaşıkta kalır zaten diye düşünüyorum

D vitamini ben direk ağzına sıkıyorum 1 fıs yeterli dedi damla şeklinde degil

Ben kaşıkla veriyorum daha rahat alıyo ağzına

Hemşire kaşıkla verirsen 4 damla demişti 1 damlası kaşıkta kalacaı için. Ben hep bu şekilde veriyorum

Ben ağzına damlatiyorum direk 3 damla kaşık falan hiç kullanmadım demir ilacida aynı şekilde

Kızlar ya ben ilk doğduğunda bana 4 damla demişlerdi şimdiki doktoru 8 damla ver diyor siz kaç damla veriyosunuz

8 damla cok degil mi ben 3 damla veriyorum agizina damlatiyorum

Kendi doktoru değildi şehir dışında olduğum için devlet hastanesine götürdüm Bende anlamadım şey dedi sağlık bakanlığı 4 damla diyor ama yetmiyor o 8 damla ver dedi bende 5 damlatıyorum

Biberona koy anlamaz bile ne ictigini doktorum demisti

Ben ilk zamanlar biberona koyuyordum ama eczacıya sordum olmaz dedi agzına damlatayım dedim o da olmadı kasık kullandım kasıkta kalıyordu o yuzden devam etmedim. D vit ilacının içinde fıs fıs vardı bir fıs üç damlaya eşitmiş zaten kullanımı da cok rahat üç damla oldu mu yuttu mu yutmadı mı derdi yok fıslı damla almanısı öneririm kesinlikle

Cocuk doktoruma sordum ictiginden emin olmalisin dedi sise bos olmasi lazim dedi
Baska doktorlara da sordum zaten iyi yapiyorsun dedi

Evet biberona da koyabilirsin bana da söylemişdi bide şeyi de deneyebilirsin adını tam olarak bilmiyorum ilaç sıkmak için çocuklara şırınga gibi onu kendi emiyore bebekde eczaneler de var sen yavaş sıkıyorsun oda emiyor biberon gibi