Artık gücüm bitti

Ne yazsam ne kadar anlatsam eksik kalacak gibi hissediyorum. Öyle bittim bıktım yoruldum ki artık Allahım al canımı diye dua ederken buluyorum kendimi. Pişman oluyorum ama artık iflas ettim. Hem psikolojim hem bedenim her yerim bitti artık. 5 aydır uyku nedir yemek nedir banyo nedir bilmiyorum. Hatta sakince oturmak nedir onu bile bilmiyorum. Normalin çok çok çok fazlasıyla hareketli bir bebegim var. Çocuk durmuyor. Uyurken de uyanıkken de ayak parmaklarına kadar sürekli hareket ediyor. Kucakta durmuyor kendi halindw durmuyor ne istediği belli değil. Sürekli tekme atıyor habire dikişkerim kanıyor inanın artık her gece hıckıra hıçkıra aglıyor6m gücüm bitti. Artık hareket etmesi cok sinirime dokunuyor çünkü uyutamıyorum. Tam dalıyor ayağını kaldırıyor uyanıyor. Günümün 15 saati onu uyutmakla geciyor. Napıcam bilmiyorum nasıl sakinleşecek bu cocuk

Biraz once post actim bende yorgun bitkin vs canim rabbim kolaylik versin hep ayniyiz size sunu söylemek istiyorum benim size tavsiyem bilmiyorum uyar mi uymaz mi düşüncenize bebek için iyi bir hoca ya gidin yani nir din adaminin yanina tavsiyem bu inanin zararını ngormezsiniz bana dua edersiniz çocuğunuz daki nazar rabbim bilir okusun hoca dua etsin rahatlar bebekde inanc durumunuzu bilmiyorum ama nas felak ayetel kursi 21 besmele okuyun oksayin yuzunu rabbim feraha cikarsin hepimizi

Hepimiz aynıyız bacım rabbim kolaylık versin bizlere. Günümüz bebekleri çok aktif asla yetişemiyoruz. 8 aydır doğru düzgün yemek yemişliğim yok hep yarım yamalak kalkıyorum sofradan emin ol uykusuna denk getiriyorum yemekleri ağzıma lokma alıyorum uyanıyor. Ne gecesi var ne gündüzü ama ne yapacaksın annelik işte kendinden geçiyorsun bazen ağlıyorum bakıyorum masum masum bakıyor hiç bişeyden haberi yok rabbim sağlık versin onlara bi doktora sorsanız uyku eğitimi almanız belki düzene sokar sizi. Yanlız değilsin hepimiz o haldeyiz kim mükemmelim diyorsa yalan söylüyodur annelik hiç biz zaman tam olamamakdır bence tam anlamıyla hiç bişey olmuyor. Belki birinlerinden destek almalısın eşin ailen her kim varsa yakınında bir saat bırak çık hava al azıcık kafanı dağıt kendin iyi olmalısın ki yavrundan senden o enerjiyi alsın. Elbette önce yavrularımız ama kendimizide ihmal etmemiz gerek akıl sağlımız için yarım saat bir saat dinlememiz lazım. Valla gurbetteyim 5 saatlik yolu anneme gidip çocuğu emanet etip uyumak için çekiyorum desem yalan olmaz. Güvendiğin ve emin olduğun kim varsa destek al. Yanlız olunca daha zor oluyor 2 ayda bir memlekete gidiyorum kendimi yenileyip dönüyorum bünyem 2. Ayda eror veriyor çünkü yoruluyorum yorulmamak elde değil tek olunca bide huysuz bir bebek olunca çok zor rabbim kolaylık versin sana bol bol dua et Allah’tan yardım iste ben öyle bunaldığım zaman kızımı kucağıma alıp allahım dayanma gücü ver yardım et bana diye dua ediyorum ferahlıyorum hemen güzelliklerle büyüt bebeğini :face_blowing_a_kiss:

Kesinlikle katiliyorum sizze benim Allah razi olsun kayunvalidemler cok yardim ediyor bende destek almanizi tavsiye ederim. Herkesin durumu farkli zorluklari ayni. Valla ben her hafta hastanedeyim bende cok yoruldum ama yapacak bisey yok bu yaşadığımız annelik. Kalbinde üfürüm karacigerinde sorun var. Her türlü yoruluyoruzRabbim once onlara sağlık versin canlari sagolsun gerisine hamdolsun ne yapali. Bizimki bir hele birden fazla olanlari düşünemiyorum bile Allah herkese yardim etsin. Bol bol sabir ve dua üzme kendini.

İnanın bütün günümüz onu okumakla geçiyor, çok nazar çektiğini görüyorum. Ama hic hoca tanıdıgım yok kime gideirm bunun icin bilmiyorum

Allah razı olsun güzel dilekleriniz icin malesef bende gurbetteyim kız kardeşim engelli annem bırakıp gelemiyor onla gelse faydası yok ben gitsem faydası yok. Kayınvalidem yaşlı bende gönüllü olmayan seyleri isteyemiyorum.. eşim cok uzun calısıyor sag olsun evdeyken islere destek veriyor ama bebegimiz o kadar yorucu bi bebek ki 2 kisi bile yetisemşyoruz hızına. Sanırım hiperaktif. :pensive_face:

Size de Rabbim şifa versin o yolları kardeşimden dolayı cok cektim sizi cok iyi anlıyorum. İnşaAllah bi an önce sağlığına kavuşur :hibiscus: