Astronot tulum mont öneriyor musunuz?

Merhabalar, kızım bu aralar çok fazla dışarı çıkmak istiyor dedesi ile gezmeye alıştı ve kucakta olmak istiyor gezerken. Astronot tulum mont almayı düşünüyorum da kullananlar varsa öneriyor musunuz?

1 Beğeni

Bugün ben de alacağım normalde hep mont giydiriyorum ama bacakları açık kalıyor.

Aynen adaş bende mont giydiriyorum ama bacaklar falan hep sıkıntı. Kat kat giydirince de rahatsız olduğunu farkettim. Aklıma bu geldi.

Ben aldim, 2 gundur giyip cikiyoruz asiri memnunum. Hatta 2 gun once karla karisik yagmur vardi, mecburi disari cikmamiz gerekti, o havada bile bebegim hic usumedi, islanmadi baya rahat ettik.

1 Beğeni

Çok sevindim ya :smiling_face: Nerden aldiniz peki? En uygun civilde gördüm ama desenleri falan hoşuma gitmedi renkler de. Netten baktım çok daha pahalıydı. Temudan baktım onda uygun ama vergi var.

Biz de astronot mont Kullanıyoruz patikli olanlardan çok memnunum Sıcacık tutuyor küçük çocuklar için bence çok kullanışlı oluyor

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :hibiscus::heart:

1 Beğeni

Uzun zamandir takip ediyordum bi ara stoga girdi hemen aldim ama simdi yine bitmis maalesef

Nasipte yokmuş yine de teşekkürler :hibiscus: Ben araştırmaya devam edeyim

Kendim anlamdım ama arkadaş cıvıl den 1100 almış

Bende 4.5 aylik oglum icin qldim disari cikqrk3n ne giydirecem sikintisi yok rahat kiyafetlerini giydiriyom astronot montunu giydirip cikiyoz.usumuyor ustunudr pek kalun giydirmedigim icin gayet rahat ediyo.montta bayagi sicak tutuyo tavsiye ederim

Teşekkür ederim :hibiscus:

Ben de civilden aldım 500 lira en uygun oydu. Sade pembe renk. Diğer desenler güzel değildi. Çok kullanışlı çok memnunum giydir çık ne giydirecegim diye dusunmuyorsun

Aynen bende araştırınca en uygun orda olduğunu gördüm. Fırsat bulup çıkamadım çıkınca alacağım inşallah lahana bebeklik zor :))