Atak haftasımı

Kızlar merhaba bebeğim 5 ay 25 gunluk bu aralar geceleri sık uyanmaya başladı ve ağlayarak çığlik atarak kalkiyor bazen ,gündüz uykularida kısalmaya basladi bu ay içerisinde atak haftalari oluyormu acaba

Ayni sey 1 haftadir bizdede var malesef gece durduk yere ciglik atarak agliyo gunduz uykulari kesik kesik ve kisa. Cokda huysuz benim cocugum gitti baska cocuk geldi sanki acaba dismi cikaracak diyorum yada atakmi bende bilemedim

Benim bebeğim 5 aylık uykusu bozuldu gece zor uyutuyorum atak haftası var mı bilmiyorum ama galiba var​:smiling_face_with_tear:

Benimkide 4 ay 25 günlük 3 4 gündür bizde de var aynı uykusuzluk sürekli uyaniyo emmek istiyor nedeni ne bilmiyorum

Bebeklerimizin geneli o zaman bu şekilde ay cok yıpratici sürec ne sıkıntı yapiyorsa bi an önce geçsin bitsin büyudukce bazen daha bi zorlaşıyor sanki

Takip ettim 4 5 gündür hep 3 buçuk ta ve 5 buçukta uyaniyo ..normalde 12 de yatar sabaha kadar uyanmazdi şimdi iki kere mutlaka kalkıyor nedeni ne merak ediyorm agri sızı yok bence gün içinde normal gecede emip uyuyo hemen ama niye uyaniyo acaba

Sormayin benim bebeğimm de oyle saatinide tutturuyo hemen hemen ayni saatlerde uyaniyo son uyanisinda uykuya döndurmek zor oluyor , muhtemelen sizinde atak döneminde doktorumuz atak dönemine girmiştir veya dişten kaynaklı olduğunu söyledi Allah hepimize kolaylık versin

Bu takvime göre şuan güllük gülistanlık olması lazım 21. Haftadayiz

Bazen bebeklerde erken başlayabiliyormuş sizdede oyle olabilirmi

Bilmiyorum belkide ..bugün bikere uyandı 5.5 ta sadece