Ay kızlar buraya bakın bi

Bu demir vitaminini biz bebeğe kulanmıyormuyuz ben anlamadım tiktokta içerik üreticsi bir kadın karşıma çıktı yorumlara baktım kendisi de içiyormuş kafam karıştı ben ocean kullanıyorum yani bebeğime inşallah yalniş yapmıyormdur

D vitamini bu bebek 15 günlüken verilen yalniş söyledim galiba demir değil ozmn bu dediğm sağlık ocağından verdiler devit 3 ben kulanmadım onun yerine eczaneden ocean d vitamini aldm bebeğe kullanıyorm kadında ben içiyorum deyince korktum yalnsmı yapym diye

Sütten geçtiği için anneninde 3ay içmesini öneriyorlar hemşire banada dedi ama ben kullanmadım doğumdan sonra aşırı tiksiniyorum

Bana 1 kutu verdıler bebeğin 15 günlük olunca kulan dediler ama ben ocean içerihi daha temiz diye onu aldm ama bana vermediler tşkr ederim burada cnm bi an korktm vala​:sparkling_heart:

Ya bana söylemediler hiç gerçi bende kulanmazdm

bende kullanıyorum ocean ama bu sadece bebeklere özgü birşey değil yetişkinde kullanabiliyor eğer Demir eksikliği varsa sizfe

hamileyken bende kullandim ocean dvit yukarda yazdığım gibi sizde eksiklik varsa kullanabiliyorsunuz bebeklere Özel üretilen bişey degil