Ayak altında ki ne ola bilir?

Merhaba hanımlar 2 3 ayönce bebeğim uyuz olmuştu ayaklarında hafif sivilce kızarıklık tarzı şeyler çıkmıştı doktora götürdüm ilaç kıyafet diğer önlemlerle iyileşti bu seferde bu tarz çıktı sizce uyuz mu ya da ne olabilir doktorlarda tam bilmiyo çocuk uyuzken her çocukta olan döküntü diyorlardi kaç yeri gezdikten sonra bir doktor uyuz olduğunu söylemişti ne bu sizce kafayiyyivem artık :confused::confused:

Diğer kizarikliklara benzemiyo kocaman cikiyo böyle patlamada sistikce sisicek

Egzama gibi sanki ama emin değilim egzamada sulu oluyor

Elinde agznda var mi ben el ayak agiz hastaligina benzettim ondada boyle sisiyor patliyor kasiniyor yaralar cok gecmis olsun, bazen vucudun sadece bir bolgesindede olabiliyomus ama genelde el agiz ve ayakta olur

Yok burda elinde ağzında yok bi ayağında çıkıyor bunlar ama uyuzken kol bacak ellerde de çıkmıştı ama böyle deildi

Rabbim şifa versin egzama çeşitleri oluyo yanlış anlamassanız nazardan da oluyı benim bebeğimde bacaklarımda yara olmustu anneannem okudu gecrı aynı yaradan kardeşimde varsı oda okudu anneannem gexti şükür

Çok teşekkür ederim Nazarlardan da oluyo gerçekten hiç bilmiyorum oğlum 8 aylık doktorlara gitmekten sıkıldım artık imam imam gezmekten de nasıl bı dua acaba söyleseniz okuyalım

Rica ederim benim anneannem okuyo Annemde okuyo Ayetel Kürsi Felak nas Fatiha kadir 3 kere birde kalem suresi son iki ayeti sifa niyetine olsun insealllah

Ah kuzumallah başka dert vermeisn inslalh bn doğumdan sonra Dr de gezdik teşhis konulamadi bir türlü 49 gunlkkken ameliyat oldu bn atlatamiyorum psikolojim çok bozuldu

Teşekkür ederim okuyorum da bilmiyorum insan çok üzülüyor düşünsenize onlar daha bebek kim bilir nasıl bi acı cekiyolarda biz bilmiyoruz yetişkin olmamıza rağmen biz bile dayanamıyoruz kendimde deilim artık resmen

Amin teşekkür ederim Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah çok zor Allah herkesin
Yardımcısi olsun :sad_but_relieved_face::palms_up_together:

Cok haklısınız rabbim tez vakitte şifa versin insan elinden bişey gelmedikçe daha kötü oluyo

Amin teşekkür ederim öyle valla

Rica ederim bi faydam olduysa