Oğlum 16 ayını yeni bitirdi. Uzun süredir ayak parmak uçlarında soyulma var. Geçer diye düşünmüştüm ama geçmiyor, bazen çok azalıyor bazen tekrar nüksediyor. Başına gelen var mı? Neden olabilir? Doktora götüreceğim ama sizlere de sormak istedim.
Daha küçükken zaman zMan yaşadık bu arada bacağında ve yüzünde var kuruluk egzama gibi çok hafif ama yeni başladı neden bilmiyorum belki sizinkide kururliktandir biz banyoda biraz uzun kalıyoruz oyun oynuyor ablalariyla
Bilmiyorum benim kızımda olmadı ama kendimizden bildiğim bazen bende de olur ayaklar terliyorsa ister istemez ondan olabilir bambu çoraplar tercih edin mustela stel atopia güzel bir krem aile boyu da kullanıma uygun ondan alın veya geceleri çorapsız yatırın ayağına vazelin sürün öyle de geçebilir . Bir de bazı eczanelerde bu işi yapanlar olabiliyor krem hazırlayanlar yani bir de danışın etrafımızdaki eczanelere böyle yapan birileri var mı diye ordan da annem için almıştık zamanında . Allah kolaylık versin
Benim kızımında ayak baş paarmağında var ikisindede oluyor böyle su toplamış patlamış gibi bu hafta kontrole götüreceğim soracam kaç gündür benim de aklımda