Ayyy bu bekar görümce sorunu

Görümcem nişanını bozdu iki gün önce smdi abisine yanınıza gelecem bana iş bulun diyor şaka gibi bir küçüğüde aynı şekil diyordu ay npcm rahatı gördüler tabi smdiye kadar borcumuz yoktu ama şimdi görürüm ben esimi eşimde gelin gelin diyor bide

Eşin tabi gelin gelin der. Onluk bir sorun yok ki bütün gün evde onlarla olacak sensin.

Der benim ailem için olsa bir sürelik sesi çıkmaz snra çıkar bunlar böyle bacım zaten ilk görümcem bana neler dedi neler artık öyle içim soğudu ki bunlara da mesafemi koydum o derece

Ailelerinin yaptıklarını görmezden gelmelerine sinir oluyorum ya. Sonuçta evlenince ailen, önceliğin eşin ve çocukların oluyor. Ve eve gelen kişiyi de eşin ağırlayacaksa önce bir ona sorarsın ama erkek milleti işte. Ayriyeten eve senin ailen geliyorsa eşinin ailesi geldiği zaman da birsey demeye hakkın yok. Sonuçta ağaç kavuğundan çıkmadın

Benm ailem çocuklu gelseler bile en fazla kaç gün kalırlar ki gelmediler daha zaten ben ona da söylüyorum gelsinler gezmeye götür yedir içir ama en fazla bu kadar bir ay en fazla o da uzak yol diye kimseyle ben senelerce durmak istemem açık açık söyledim bizim aramiza mesafe girecek uzaklaşcaz sonra sürekli kavga edices bunu istiyor galiba

Ben olsam bende kimseyle durmak istemem sonuçta bir düzenim var, bi ailem var. Onlar yüzünden yalandan yere huzurunuz kaçacak :neutral_face: Ya bi de tamam abinin evi ama o artık evli yani nasıl rahat edebilirsin ki. Hem çalışacak o zaman iş bulunca kendi ev bulup kiraya çıksın yani. Ömür boyu sende kalamaz ya

Eşime demiştim madem bu kadar duskunsen evlenmeseydin de kardeşlerin yanına geleydi bakardin dedim evlenmeseydin o zaman dedim bunu da söyledim ama onlar gelelim dediklerinde gelin diyor yok demiyor birine artık yurtta kal apartta kal ders calis demişti eve davet etmedi mezun oldu yine abisine iş bul da gelem diyor bu da iş bul gelen diyor abisi dedi fabrika çok gel çalış ayyyyyy. Huzur kalmicak birşey kalmicak bir yandan diyorum ki gelsinler de eşim görsün ondan uzak kalayım kavga edeyim. Görsün olacaklar böyle olur zaten

Canm asgari ücrete çalışıp ev tutamaz ki kiradayiz biz zaten 20 bin kira neden çıksın kiraya abisi varkenn sanki babasının evinde ıs yok o kadar istiyorsa gitsin babasının evinden çalışsın şaka gibi

Muhtemelen sizin yanınızda daha rahat , özgür olacaktır o yüzden baba evinde durmak istemez.