Azıcık gülelım

Sana ne oldu bacım Ahh bitmiyor bunlarla derdimiz görümce detayına bittim :joy::joy:

Hahaha nerden buldun kiz bu resmi

Allah iyiligini versin hic gulecegimiz yoktu.

Bende görünce çok güldüm yazık kıyamam kime boyle çektırmişlerde boyle bir fıkır akıllarına gelmiş ayy yaa :smiley:

Valla üzülüyorum ben yani ne çektiriyolarsa artık :grin::grin:

Ya ben şanslıyım Allahtan bu yönden görümcelerim eltilerim çok iyiler kayınvalidem felan da öyleydi maalesef vefat etti mekanı cennet olsun

Aynen vala benımkılerde ıyı haklarını yiyemem

Ayen benimkide oyleydi malesef kaybettim kizi gibi goruyordu.eltim ozellikle cok iyi anlasiriz.

Şanslı kesimdeyiz ya cidden okuduklarımı hayretle okuyorum hep

Öyle vala elhamdülillah benım arkadasım görümcesini sarımsak bit dıe kayıt etmiş kaynanasınıda kan emici dedım eşin kızmıyormu boyle yazıyorsun dıe dedı onuda ALLAhın cezası olarak kayıt etmişim kaynansıda benım öğrencim oda gelinini el kızı yazmış dedımbunlar deli o yuzden bu yazıyı gorunce tam onların canlanması gozumun onune geldı her gordugumde guluyorum bıde derse gelen ablayı bugun gordum bu resım aklıma gelınce ıstemsızce guldum dıor hocam neye gülüyorsunuz dedım bılmıyorum yazarken bıle guluyorum aksam uyurken guldum eşim dior sana gelmişler

Hahahaha hahah allah iyilgini versin

Dunden beri guluyom simdi benim koca bana da diycem siyirdinmi ahaha

Aynen vala ya ne yapalım gelmek te olmasa olmuyor arqda lazımdır gelmek hep bebek eş evv zaten kadınların aklı gıdıyor

Aynen kiz boyle girgir samata bizede lazim

Aynen öyle vala bıde imam eşi olmak sureklı cıdıyet gerektirmektedir gerekiyor gıbı

Benim oglanlar da bana diyo hocalik yaptin hocalik yaptin.boyle giyin boyle giyin e ne yani allahin kelamini ogrettik sanki fena mi yaptim.anlamiyolar…

Hahahah ay sesli güldüm ya demek ki eşi de biliyo aslında :grin:

Evet vala bızde bılıyoruz neyın ne olduğunu hersey ayarında guzwl bır İnsan ne sureklı hayatı bosvermelı nede cok hayatı takmalı olanlar kendıne baksın eminım sız cokta ıyı dıkat edıyorsunuzdır sadece ınsablar konuşmak ıcın neden arama peşinde

Resmi onada gösteriyorum dıor boyle seyler zaten senı bulur sızı güldürdoysem ne mutlu bana gelmek bız kadınlara daha cok yakısır