Hanımlar sürekli yazıyorum rhtsz ediyrm kusura bakmayın ama gerçekten mecbur kalıyorum şimdi şöyle nasipse inşallah evi taşıyaacaz ama mutfak dolaplarının komple sökülmesi lazım tezgah iyi sadcee boyanacak tezgahta mutfak dolapları yenilenecek ama komple bunun genel fiyatı ne olur sizce bide nerden nasıl yaptıracam mutfak dolaplarını yapan tezgahı da yapar mı yerine takar mı ayrı bi üsta mı gelmesi lazım bnm de eşimin de bu konuda çok bilgisi yok araştıryoruz sadece bide size sorayım dedim bu işleri bilen vardr aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim valla
Bende şu an ev taşınma sürecindeyim bende evi komple değiştirdim mutfak dolapları bana 160 e mal oldu mermeri de değiştik ikisini yapan usta ayrıdır dolaplarımızı taktık mermerciyi çağırdık oda tezgah mermerin taktı
İstediğiniz boyut şekil de önemli arkadaşların dediği fiyatlarda olur evet. Ama hani hazır dolaplar da var bilginiz olsun biz de ilk evlilik zamanı biraz araştırma yapmıştık bu konuda alan kısıtlı darsa hazır dolaplar iyi oluyor kastım normal dolap değil Google falan yazsanız ikea mutfak dolaplar falan diye mesela çıkar bizim zamanımızda 15 falandı onlar hazır standart ölçülü olanlar yani
Yok biliyorum genelde hazır dolaplar standart oluyor bide uzun ömürlü değil sanırım hahamların kinden biliyorum ama alan geniş L mutfak ondan yaptırmak zorundayız
Mutfagınız büyükmüydü bizde tezgah mermeri değişmeyeck sadcee boyanacak szn dolap ölçüsü ne kadar dı
Mutfağım küçük ama dolapları çok yaptırdık karşılıklı olacak sadece mutfak dolabı bu kadar mermer dahil değil ölçüyü inanın bilmiyorum
Anladım teşekkür ederim