Kızlar emziriyorum ama benim net iki aydır başım dönüyor yemek düzenim yok ama bazen yetişemiyorum ki yemek yemeye vitamin kullanan var mı aranızda
Allah şifa versin
Benim de hiç halim kalmıyor. Baş ağrısı, dönmesi bir yana belim, sırtım bir yana. Kollarım başladı şimdi her yerim ayrı dökülüyor. Adam akıllı yiyemeyince ben de sordum gittim “Ocean Mummy” aldım. Ocean markasına guveniyorum bebegimin vitaminleri de ondan. Bir bakın isterseniz. Onu iceli bir de Beypazarı maden suyu tuketeli biraz daha toparladım. Öğlen ve ikindi vakitleri de bir şeyler yemeye çalışıyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum şekerim tansiyonum düşüyor. Hamilelikte de hep düşük seyretmişti zaten. Yemeyi içmeyi ihmal etmeyin çok etkiliyor
Elenatal3 doğum sonrası kullanabilirsiniz icerisinde bütün vitaminler var ve dengelemenize yardımcı oluyor yine de doktora bir danışın ben cok yorgunluk hissettigim icin doktoruma sordum oceans magnezyum 3ü1 arada tavsiye etti baya toparladı beni
Aynen canm çok teşekkür ederim almam lazm benmde yazdırdıniz mi yksa eczaneden mi aldınız vitmanin değerlerim düşük benm galiba çok ağız yarası oluyor bende aft oluyor yani bekarliktan beri
Sağlık ocağına mi gitmem lazım yksa bölüme mi o da uzak geliyor bana ![]()
![]()
İnternetten kendim aldım canım. Başka sıkıntılar var diye düşünüyorsan bir tahlil yaptır bence.
Yani ev içinde koşuşturmaktan bı an oturunca başım dönüyor yemek yememektendir
Aile hekiminize fe danışabilirsiniz. Kan tahlili isteyin sikayetlerinizi anlatin onlarda emzirmeye uygun ilaclar veriyor. Kendi talep ettiginiz ilaçları da sorunca kullanip kullanamayacaginizi tahlillere göre söylüyorlar.
Anladım cnm çok sağol teşekkür ederim ![]()
![]()