Başı geriye atması

Kızlar bebegim 5 aylık. Özellikle uyurken - uyanıkkende yapıyor - kafasını geriye doğru atıyor tüm gücüyle. Bazen o kadar döndürüyor ki canı acıyıp bağırıyor. Araştırdığımda can sıkıcı şeyler buluyorum var mı bebeği yapan normal bi durum mu

Uyurken bizimde yay gibi oluyor canım refluden diyorlar doktora gidince sorcam bnde

Bizim reflümüz yok canım ya inşaAllah kötü bi şey degildir bende salı günü gidicem

Benide bilgilendirirmisin ne derse canim

Tabi ki :heart:

1 Like

Canım doktor dönmeye çalıştığı için öyle yapıyordur dedi dönmeyi öğrenince bırakırmış

Bizimki de kucakda oyle :face_with_tears_of_joy:donmeyi de ogrendi ama emmek istemiyince yay gibi oluy

Evet onu farkettim canım çözdüm çok tşk ederim nasıl geçti kontrol

1 Like

Bu ay cok az kilo almış biraz üzüldüm canım ama doktor aydaşlarına göre önde gittigini o yüzden sorun olmadığını söyledi birde alerji bölümüne sevk etti kakasında normalden cok mukus varmış:pensive_face:

Kiloyu dert etme kuzum ya bak rahatlatmis doktorun seni… anne sütüyle mi besleniyor öyleyse onun içinde diyet verirler canım çözümsüz dert olmasın sıkma sen canını güzel anne​:cherry_blossom:

Evet ya mama vermiyorum ne yesem gaz yapıyor cok üzülüyorum zaten kolik 5 aydır uyku nedir unuttum neyse sıkıntı öğrenelim de çıkarıcam hayatımdan cok yoruldum :pensive_face: cokkk teşekkür ederimm :smiling_face_with_hearts::cherry_blossom::heart:

Uykusuz geceler bende aynıyım canım inan annelik delilik işte çıktık bizde bı yola güzel kolaylikla büyütelim inşallah… Ay keşke ne olduğu belli olsun ikinizde rahat edin inşallah kolaylıkla büyüt bebişini :woman_raising_hand:

1 Like

Amiinn amin cümlemiz inşaAllah :smiling_face_with_heart_eyes::pink_heart: