Kızlar 1 yas bebegım basını bazen duvara bazen yere bazen balkon cama vurup duruyor uyardığımda da ağlıyor bu durumu yasayan varmı normalmi acaba
Aynen canım bir dönem yapıyorlar malesef görmezden gel dikkatini başka şeye Çek gerileyecektir merak etme şuan kendilerini ifade edemedikleri için bir duygu durumu diye düşün… tabiki çok ileri seviyeye ilerlerse doktoruna Danış güzel günlere ![]()
Benim kizim elleriyle kulaklarına vuruyordu şimdi geçti 1 aydır yapmıyor
Birde sinir yapıyor kendını gerıyor bu donem cok zor ![]()
Sinirlilik varmı inat falan oda var bizde
Bnm kizda wyni dr goturdum adina tepki veriyorsa gelisimsel 2yas atagi dedi
Cok sevindim ![]()
Başını bi yerlere vuruyosa çok tehlike arz etmeyen yerlerde vurmasına izin verin. Biraz canı acısın o zaman yapmaz diye düşünüyorum ben
Ozellıkle balkon camına gelip vuruyor yavaş ta degıl
psikopat yaaa
Ayy ona izin verilmez ![]()
balkon camlarına yumuşak bişeyler koyabilirsin ya da böcekten falan korluyosa böcek resimleri yapıştırabilirsin belki vurmaz oraya
Böceği de ağzına atar ![]()
raydan cıkmış tren mısalı oldu uslu oğlum asla durmuyor
Uslu demicen işte . Bak yemin ediyorum bsşkasına bile değil eşime , kendime ne desem ertesi gün herşey teptaklak oluyor. Bugün güzel yedi ya maşallah diyorum ertesi gün hiç birşey yemiyor. Gündüzleri ne kadar çok uyuyor bişe mi var acaba diyorum erteai gün asla uyumuyor . Ben 3 gündür kendimde bile değilim. Ne sahur yapabiliyorum ne iftarda düzgün yiyebiliyorum vücudum iflas etti. Ne gündüz uyuyor ne gece. Ne mama yiyor ne ek gıda. İmdaaaaat diye bağırasım var
Aynen oyle annelerın nazarı degermiş bende kendım ettım kendım buldun
1 yaşa kadar o kadar sakin bır bebekti başkasına gore hala sakin ama bana göre fena oldu ![]()
![]()
Biz alıştık sakinliklerine normal bebekliklerini yaşayınca bize zoe geliyor işte ![]()
bencede her bebeğin olması gerektiği gibi davranıyor ama gerçekten o kadar kolay bir bebek ki normalde bu bana aabıe çektiriyor![]()
hep derim 2.bebeğim Kutay gibi olacaksa doğururum hemen . Ama eminimki 2.bebek yaramaz olur ![]()
Ben 1 cocuk yapıp bağlattım ![]()
Aaa nedenki ya kararın değişse![]()
Hem yaşım 43 eşimin de yaşı 53 ben ıkıncı baharıyım
eşimin ıkı tane oglu var büyüğü 30 yasında kucugu 28 hatta kadın dogum doktoru
belli yastan sonra cocuk zor oluyor 1 tane yeter dedım o yüzden ablamda da 1 tane var oda bağlattı sanırım biz üremek istemiyoruz ![]()
![]()
Hahahah tamam yaştansa anladım şimdi
ikinci bahar tatlıdır bir yastıkta kocayın ![]()
Siz nasıl 43 yaşındasınız acaba yaaaa , maşallah size . Ben yaşınıza takıldım onca yazılandan sonra ![]()