Kızım 20 aylık 1 yaşından sonra 2 haftada bir sürekli durmadan hastalanma başladı yine hasta artık şaşırmıypru tuhafıma gidiyo uzun zamandır hacamat düşünüyorum kızım için sizce kötü bişry olur mu ben daha önce hacamat yaptırdım ama bebek ya korkuyorum endişeleniyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi hastalık konusuna iyi gelir mi
Ne gibi hastalıklar mesela anne sütünü kaç yaşına dek aldı belki bağışıklığı düşüktür
Grip ishal salgını vardı ondan soğuk algınlığı ya üst solunum yolu enfeksiyonu akut bronşit basit hastalıklar ama gerçekten normal gelmiyo bu kadar hasta olması bağışıklığı büyük bi ihtimalle düşük gibi
13 aylıkken bıraktırdım emzirmeyi reflüsü çıktı bir müddetten sonra sütümden öksürüyo kusuyodu
Hacamat icin kucuk bence
Yapılır mı bilmiyorum ama o kesi sızısını hissedersiniz bence yani travma olabilir çocuğunzuda bence öyle yapmak yerine böyle doğal kürleri deneyin misal sarımsak doğal antibiyotik bir makarna yaparsınız bir kabak yemeği semiz otu yemeği o yemeklerin üzerine 2 diş sarımsak yani 2 3 güne bir sarımsaklı yemekler onun bağışıklığını destekler ya da takviye besinlerdn bir doktora danışıp alın metabolzimasını güçlendirmeye yollarına bakın isterseniz
Anladım canım bence hacamat için çok küçük yine de bir çocuk doktoruna sor istersen
Doktora götürüp detaylı tetkik yaptırın bence bağışıklık vs baktirin. Hacamat olmaz çok küçük henüz