Sabah 7 gibi uyanıyor bebeğim 4 uyku mu 3 uyku mu yapıyorsunuz güzel anneler
O kadar değişiyor ki. Ama 3 uyku genelde. 7de kalkmışsak 9 gibi ilk uykusunu uyuyor. 1 saat uyursa veya daha az 12 gibi 2. Uyku. Yok daha fazla uyumuşsa biraz daha sarkıyor 2.uykuya dalış. Genelde 2.uykudan 2 3 arası kalkıyor. 3.uykuya da en geç 5 5 buçuk gibi yatmış oluyor. Tabi bu uykuların en az 45 dk olmasına dikkat ediyorum bazen saçmalıyor yarım saat uyuyor o zaman 4 uyku yaptırıyorum. Uykuların arası 2 saat oluyor ama hep
Anladım 3 yada 4 farketmez o zaman . 2 saati geçmemesi önemli o zaman
Bizimki butun gunduz uykularini yarim saat uyuyor
2 saatte 1 mi uyutuyorsunuz peki yarım saat sonra yine . Kaç uylunyapıyorsunuz ki öyle
3 yada 4 ben bazen 2 bazen de 3 uyku yaptirirdim 2 olmasının nedeni sabah geç uyanmamiz kaç saat uyuduğuna bağlı uykusu geldiğinde kend durmaz zaten
Bizimki toplam 5 uyku yapıyor sonuncusu gece uykusu oluyor 1 buçuk en fazla 2 uyanık olur sonrasında yarım saat yada 1 saat uyur kalktığı saate bakarım 1 buçuk 2 saat içinde tekrar uyur bizimki böyle
Toplam 5 saat mi ayarlıyorsınız
4 aylık en fazla 2 saat ayakta tutuyorsunuz değil mi
Valla toplam 4 uyku yapiyoruz genelde. Bazen uyanir uyanmaz tekrar uyutuyorum kendimde o gücü bulabilirsem. Bizim oglan tam destekle uyuyor cunku, kucakta salliyorum iyice mayisana kadar. Genelde dalmasi da 30-40 dk sürüyor. Bazen uyanir uyanmaz emziriyorum o sekilde bi 20-30 dk daha uyumus oluyor. Bu sekilde en azindan gunduz 2 - 2.5 saat uyumasini sagliyorum ama yeterli değil tabii ki.
Evet en fazla 2 saat
4 aylık iken akşama kadar beş saat uyuduğu da oluuyor yani uyanıklık saati en fazlaaa iki saat oluyordu canm
Gündüz 4 kez falan oluyor bunu kendisi belirliyor aslında uykusu gelince gözlerini ovuşturuyor. Her uyku 45 dk bazen 1 buçuk saati de bulabiliyor değişiyor
7dw uyansa 9 uyku
10 uyansa 12 uyku
1 uyansa 3 uyku
4 uyansa 6 uyku oluyor
6dan sonra uyutmayın diyorlar
Ve 9 da uyusa 3 saat var arada öyle mi yapıyorsunuz
6dan sonra uyutuyor musunuz saatleri yazabilir misiniz eica etsem yardıma ihtiyacım var
6 buçukta uyuyor yarım saat kadar sonra kalkıyor. 8 buçukta gece uykusuna geçiyoruz
Evet 6 dan snra uyumuyor saat 8yada 9 gibi yatiyor sabaha kadar
Diyelim ki sabah 6 da uyandı bu bebek akşam beşe kadar 3 yada 4 uyku yapar 6dan snrada 8e kadar uyumaz snra uyur
3 4 uykuyu toplam kaç saat yapıyor peki . Benimki 1. Uykuyu 1 saat 2 öğlen uykuyu 2 saat uyuyor sonra 3 gibi 3ten sonra hiç uyunuyor aonrda huzursuz oluyor . Zorla sllarsam 10 20 dkka vs
On dk da yeter canm zorlarsan krize girer ben koydeydim düzenim yoktu on dk uyusa da yeter diyordum
Gündüz uykusu gece daha iyi uyuması içindir
Sabah daha erken kalkmayı dene 5 veya 6 gibi uyandır ben bazen yorgun olunca 8e kadar yatiorduk ikimiz gündüz 2 kere falan uyuyordu
Bence seninkide uyku saatleri iyi
Akşam kaçta yatiordu