Bebeği 6 ay aynı evde yaşayıp sonra başka yere vs taşınan var mı akıl verir misiniz

Eski anlattıklarımdan bilen bilir kaynanamlarda yaşadım 6 ay bebek bu eve alıştı 7 aylık oldu gidince zorluk çeker miyim bebek yadırgar mı nasıl yol izlemeliim sşzce

@İncibebekannesi merhaba​:cherry_blossom: Bebekler rutinleri ve tanıdık ortamları severler, bu nedenle yeni eve taşınırken onun için tanıdık bir ortam yaratmak önemlidir. Bebeğinin yatağını, oyuncaklarını, battaniyesini ve diğer tanıdık eşyalarını yeni eve taşıyın. Bu eşyalar, bebeğine güven hissi verecek ve yeni ortama alışmasını kolaylaştıracaktır.Özellikle uyku düzeni için kullandığın nesneleri (örneğin, uyku arkadaşı veya battaniye) yeni eve taşıyın.Bebeğinin odasını taşınmadan önce hazırlamaya çalışın. Odasını tanıdık hale getirmek için eski evdeki düzeni mümkün olduğunca koruyun. Bebeğinin uyku, beslenme ve oyun saatlerini mümkün olduğunca aynı tutmaya çalış. Rutinler, bebekler için güven vericidir ve yeni ortama alışmalarını kolaylaştırır.

Daha cok yadirgayacagini zannetmiyorum daha anlamaz kolay kolay kucuk uykusu gelimi uyuyo.

Ben de aynı tereddütle kızım 8 aylıkken taşındım valla hiç umursamadı hatta o hafta emeklemeye başladı :slight_smile: siz yanında olduğunuz sürece bebişler rahat oluyor bence

İlk cocugumda tam 6 aylikken tasindik hic bi degisiklik olmadi farketmiyolar yani