Kızlar benim bebeğim 3. Ayına girdiğinden beri biraz huysuz kucağımda yada beşikte sallayıp öyle uyutuyorum başka türlü uyumuyor çünkü 3. Ayı biticek 10 gün sonra annem sallama diyor ama çocuk durmuyor bende yavaş yavaş sallıyorum beşikte bi zararı olur mu bebeğime
yavas salladiktan sonra hicbir sıkıntı olmaz bebegim 1.5 yasinda dogdugu andan beri besikte hep sallansrak uyur rahat olun annelerimiz bizleride ayakta sallayarak uyuttu hep
bir sikıntı olmaz canim
Bende sallıyorum öyle uyuyor . Yavaş yavaş sallıyorum. Hatta yenidoğanlıktan kalma reflü yatağı var. Onu ayağıma alıp öyle de sallıyorum. Hızlı sallamadıktan sonra birşey olmaz. Sallarken kafası sallanmasın ona dikkat et yeterli bence
Üç buçuk aylık benimki çoğunlukla emerek uyuyor ama bazen kucağımda bazen de bacağımda hafif hafif sallıyorum bir zararı olacağını zannetmiyorum çok hızlı sallamadiktan sonra bebekler de genellikle böyle sakinlesiyor
Bizimkide 3. Ayına girdi bi huysuzlaştı ya sallamadan asla uyutamıyorum emziğe alıştırmaya çalışıyorum onuda arada emiyor
Yavaş sallıyorum bende hem park yatak var hemde küçük beşik var küçük beşikte sallıyorum o yavaş sallanıyor
Bende bildiğim için öyle hızlı sallamıyorum zaten küçücük çocuk hasar alsın istemem
Napalım başka türlü uykuya dalmaları için keyiflerini bekleyeceğiz![]()
![]()
yavas yavas titresim gibi sallayin rahatlar bebek birde pis pis sesi yada kısık sesle tlfdan beyaz gürültü falan acin cok sakinlesir insallah