Direk konuya gireryim .Kizim 4 ay 7 gunluk oldu ve dun gece 4 emzirdim cokbaz emdi uyudu . 4ten beri ac aç bekliyor ne yaptisyam karnini doyuramadim . Atak mi bu. huysuz degil ama ne emiyor ne mama iciyir . Bn ne yapcam bebegil ac ac bekliy![]()
12 saattir hiç beslenmedi mi? Çok uzun bir süre bir bebek için
Yeni sureler fln okuduk. Dedesi nazar duasi fln okudu anca 70ml icti.
4.ay aşısı oldunuz mu belki onunla ilgilidir benim bebeğim 2.ay aşısından sonra o gün emmek istememişti ertesi günü düzelmişti
Olduk da sali gunu olmuştuk.
2-3saatte bir vermeye çalış yine, çok şükür hasta değilmiş bı sıkıntısı vardır mutlaka aç kalmasinda 50ml 60ml farketmez yiyebildigi kadar yesin bence . Bizde 5bucuk aylığız ateş grip derken yiyemiyor ben de sürekli teklif ediyorum emzik emerken bir anda çıkarıp veriyorum falan farkedene kadar bıkac yudum bıkac yudum öyle vermeye çalışıyorum tabi istedigim kadar yiyemiyor ama olsun
Dişleri mi geliyor acaba salyası var mı diş iştahsızlık yaparmış
Sali gunu saglikocagundaku hemşireye gösterdik daha cikmiyir dedi.
Valla ac ac duruyordu bnde agri kesici verdim yine be emdi nede mama icti bnde biberon un ucuna baklavanin serbetinden surtum oyle 100ml mama icti .
4.ay atağından meme biberon reddi olabilir rüya beslenmesi yap uyuturken uyurla uyanıklık arasında besle bebeğım hasta oldu meme reddi yaptı bende öyle besledim
Bizde aynı durumdayız 4 aylık oğlum 4 gün doğru düzgün yemedi doktora götürdüm kilo kaybıda olmuş idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi pazartesi tekrar gidicez ama son iki gündür yemeye başladı çok şükür doktor da muhtemelen geçirmiştir dedi hiç bir huysuzlugu filan yok bizimkininde
Iyide idrar yolu enfeksiyonu nasil oluyorki bu bebek .
Uyurken uyaniyor acikinca 2 dk emiyor geri uyuyor.Birdaha emmek istemiyor ama biberon la denemedim . Bir deneyim.
Dorduncu ay atagı evet istahsızlık ve meme biberon reddi yapıyor bizimde oldu ama aralarda bir sekilde içirebiliyordum ve ruya beslemesi yapıyordum.sizin cok sure ac kalmıs ve bugunde takip edin devam ederse dra goturun muhakkak aç kalırsa aclıktan şekeri dusebilir bu da tehlikeli bir durum olusturabilir Allah korusun. İdrar yolu enfeksiyonu susuzluktan ve hijyene dikkat edilmediğinde olabiliyor pek cok nedeni var aslında. En buyuk belirtisi az idrar yapması idrarın koyu sarı ve kokulu olmasıdır ateş ve istahsızlık da eşlik edebilir tabloya
Ben baslasam mi acaba su vermeye . Bugun de iştahı yok gibi ama yine de icirdim . Dune gore bir tik daha iyi gibi . Demir başladik onun da yan etksi olur mu acaba vucudu alisin diye birgun veriyom birgun vermiyom . Bu atak kac gun suruyor ya uyku duzeni gündüzleri cok bozuldu gece de 2 saat veya 3 saate bir kalkiyor 20ml kadar emiyor geri uyuyor.
Gece 2- 3 saatte uyanması gayet normal bence sadece emiyorsa acikiyorlar kısa sürede. Demiri de D vitaminini de hep sabah veriyorum ben uykusuzluk yaptığını söylüyorlar. Ben ne zaman uykusunu düzenlemek istesem banyo yaptırıyorum akşamları sık sık. Biraz oynayıp karnını doyurup gece uykusuna yatırıyorum çok çabuk düzene giriyor o zaman.
Bana doktorum demir damlamasını başlama dedi şimdilik oda huzursuz edebilir alışana kadar dedi
Mama da veriyom sutum az diye ama onu da almiyor dune gore biraz daha iyi ama . Insallah cok cabuk gecer .
Bna oyle birsey demedi . Cok huzursuz olursa birgun ver birgun verme dedi.