Bebeğim çok inliyor

4 aylık bebeğim. Bugün çok ağladı. Normalde öyle yapısı yok. Maması gecikince yalandan ağlar , bide uykusu gelince mızmızlanır o kadar. Bugün hep inledi ağladı. Ağzından hep köpük köpük tükürükler aktı. Ateşimiz 37.7ye çıktı. Bi indi bi çıktı. Çok huzursuzdu. Eli hep ağladıkça ağzına götürdü. Görünürde bişey yok diş beyazı falan ama yinede diş çıkarmaya benzettim. Grip falan değildir dimi :pensive_face: kakamız normal, burnumuz hergünkü kadar tıkalı . Günlük temizliğimizi yaptık normal yani tıkanık değil. Bide ağladıkça elini ağzına götürdükçe gözlerini kırpıştırıp durdu sanki gözüne bişey girerde peşpeşe kırparsın ya öyle. Gündüz 5er dk uyudu inlemekten uyuyamadı. Bebeğimin neyi vardır :pensive_face: şuan 37 ateş. Bi türlü 36ları göremedik bugün ama bunada şükür. Bi 37.5 37.7 oluyor bi 37. İçim gidiyor onu bu haline

ALLAH şifa versın kıyamam ya dili yokkı dese şuan agırır buram acır dıe 37 normal bir derece ama istersenız bır banyo yaptırın burnunu temızleyın bebekler banyo yapınca rahatlıyor benım kzıımda 5 aylık oda bır kacgundur grup olmuş elhamdülillah ateş yok ama arqda öksürük var ve burnu akar evde onun için agrı kesıcı var ıse bır cay kaşıgı verın belkı diştir de tekrardan gecmış olsun İNŞALLAH en kızsa zamanda ıyı olur

Teşekkğr ederim :pensive_face: burnunu düzenli temizliyorum burunda tıkanıklık yok şuanlık. Evet şuann iyi ateş yok ama bazenn tekrar çıkıyor. Carpol vercem 38i görürse şimdilik beklemedeyim. Normalde ateşimiz hep 36.6dır . 37 bile çoğuma gidiyor :pensive_face:Ama şu inlemesi beni bitiriyor daa. Onun ağrısı sızısı bana geçsin. İnşallah diştir. Hasta olmasın​:pensive_face: sizede geçmiş olsun çok bebeklerimşz hasta olmasın hiç

Dua edin bol bol korkmayın bebekler oyle sız bir ona banyo yaptırın bence rahatlasın ilk bebegınız galıba gecer ALLAHI izniyle

Bende tesekur ederım şimdi bende kızımı banyo yaptırdım yagladım pakladım sutunu içti uyuyor bıde bol bol emzirin emiyorsa eger mamasını verın karnı ac olmasın kı savaşa bılsın hastalığıyla veya ağrılarıyla ya şafi ente şafi İNŞALLAH :palms_up_together: :rose:

Şuan uyuyor minik kuzum. Hiç uyandırmayayım inliyor arada kıyamam ya. Evet ilk bebeğim :pensive_face:

Evet bugün daha sık mama verdim. Malesef sütüm kesildi. Sadece 1 buçuk ay sütümü içebildi. Babaanesiyle dedesi sağ olsun onlaar sebep oldu

İlk olunca anneler daha cok uzerıne titrer zamanla anlar 1 de 2 de 3te şimdi benımkı 3 cu bılıyorum az cok dua edıyorum ılacını verıyorum zamanla alışıyor insan galıba elhamdülillah gecıcı hastalık dıorum ALLAH beterinden korusun hasta olması bıle guzwl bır nimet savaşıyor vücudu kotu şeylerle ALLAH hiçbirşeyı boşa vermiyor duanı et kendınıde uzme gececek ALLAH ın ıznıyle annesı önümüz kış daha cok sumuklu burnunu sileceksin :smiley:

Boşver nasibi o kadarmış demeki iyi olsunda sebep olanları ALLAH goruyor biz duayı içten yaparsak ınan hemen etki eder ben bunu cok yasadım içten edilen dua anında kabul oluyor İNŞALLAH iyi olacak ALLAH korusun kotuleşmeye devam ederse bir acıle goturusunuz ıcınız rahat etsın şimdi uyuyorsada arada ateşine bakın yükselirse banyo yaptırın zararı yok banyonun tekrarda gecmiş dua ıle

Herşey olabilir canım ama inleme olunca insanın canı gidiyor tabi dişlerin oluşumu başlıyor olabilir Rabbim şifa versin

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çok dua ediyorum. Evet ilk olunca hem tecrübesizlikten hem canımın tezliğindem içim gidiyor ne olduğunuda anlayamıyorum korku dolu gözlerle başında dikiliyorım :roll_eyes: derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah. Çok sağ ol :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

Diş olsunda razıyım . Allah razı olsun inşallah çok ağrısı sızısı olmasan atlatırız

İnşallah canım rabbim kolaylaştırsin çok devam ederse ilaç verirsin olmadı sen bilirsin yinede

Yarın 4.ay aşımız vardı eğer ateş olmazsa aşıya götürceğim. Orda ebemize sorcam bakalım diş mi ney ona göre bi ilaç söylesinler. Ateş içinde yükselirse carpol vereceğim

Tamam canım hadi sabaha birşey kalmasın inşallah geçmiş olsun

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin​:palms_up_together: inşallah Allah razı olsun