Bebegim kabizmi?

Kizlar sadece anne sutu aliyor bebegim iki gundur yapmadi kakasini gecen haftada asilarini oldu iki aylik verem ve karma asilari @bursa-anneleri @moderatörler

2 Beğeni

Bir doktoru dinlemiştim sadece anne sutu alan bebekler 10 gune kadar yapmamasi normalmis

1 Beğeni

Canim ayni sorunu bende yasiyorum kizin 3 aylik oldugundan beri 10gunde bi yapiyo ve kivamli oldu artik. Gecenlerde fitil yaptik da yaptı

Neden oluyor boyleki acaba ilk dogumda mama kullandim sutum yoktu bu ikincide var mama vermiyorum simdilik cook sukir allahima nadir belki gece cok aglarsa birazcik ama ilkez boyle uzun surdu huyduzlugu yok ama nebilim

@Bhar neden oluyor

Doktor rontgen cekti bagirsak genusligi var diyip pribiyotik damla verdi. Inan bnde sebebini anlamjs degilim cok fena bir durum.

Bugunde yapmazsa cuma dok gotreyim diyorum

Bizede bilgi verir misiniz size ne diyecekler bakalm

Benim bebeğim de 4 aylık oldu doğduğundan beri hala on günde bir yapiyor

Sadece sıvı ile beslendiğinizi düşünün kaç günde oluşur kakanız? Korkmayın 10 güne kadar normal oluşmaması. Ha ama içiniz rahat edecekse birkaç gün daha bekleyin öyle gidin doktora

Kızlar merhaba bebeğim 20 günlük ama 4 gündür kakasını yapamıyor gazını çıkartıyor ama kakasını yapamıyor ne yapmam lazm cok zorlaniyor

Yapamıyor mu yapmıyor mu önemli olan bu. Benim bebeğim haftada bir kez yapıyor. Kabız falan değil rahat yapıyor. On güne kadar normal demişti doktor. Bugün aşısı vardı doktora tekrar sordum haftada bir yapıyor dedim olabilir dedi bazı bebekler her gün yapar bazıları haftada yapar bazıları iki günde yapar dedi.

Mama veriyorsaniz kabızlık kuruluk yapabiliyor. Mamaya zeytinyağı damlatabilirsiniz. Ya da biraz daha sulu yapabilirsiniz.

Mamasına bir çay kş zeytinyağı ekleyebilirsiniz. (drumuz onerdi kabızlık durumunda)
Karın bolgesinese masaj yapın o da iyi geliyor

Benim bebe de 5 gündğr yapamıyor du. Dün gece 3 e kadar çok huzursuzdu uyuyamadı, sürekli ağladı. Gece 20 dk boyunca hem ayağımda salladım hem karnına masaj yaptım elimle. Bi baktım ses geliyo. 5 dk sonra bezini açtım. Biraz koyu kıvamlı kaka yapmıştı. Masajdan sonra rahatladı yavrum, sabaha kadar uyudu. Siz de deneyin. Uzun uzun masaj yapın karnına.

Benimki 6 7 defa yapiyor

Denediniz mi bebeginize bende denemek istiyorum bunu deneyince guzel sonuclar aldiniz mi

Karnına masajı nasıl yapıyorsunuz :four_leaf_clover:

Evet denedim işe yarıyor birde o gun dus aldırın mutlaka

Bu şekilde

1 Beğeni