Kızlar bebeğim midesini üşutmus galiba sabaha kadar istifra etti nasıl geçer bilgisi olan varmı
Bebeğiniz kaç aylık? Bulantınin ardından büyük ihtimalle ishal başlayacak. Bizde öyle olmuştu. Bol sıvı desteği, yoğurt, ayran, kefir vermeye çalışın. Bunlar bulantıyı durdurmaz ama ishale engel olur ve sıvı kaybını önler. Bulantı birkaç çay kaşığı nane limon yapıp verin o keser Allahın izniyle.
12 aylık emziriyorum su icirdim geri çıkarıyor ama soylediklerinizi denicem teşekkür ederim
Fazlaca kusuyor anladığım kadarıyla. ilk etapta ne verseniz çıkaracak ama siz ihmal etmeyin beslemeyi en çok sıvı beslenmeye ihtiyacı olacak. Yağsız makarna veya patates püresi de iyi gelebilir
Canim ana sagliga bi gotur istersen bulanti icin damla var verir. Vucudu susuz kalmasin bugun yarim gun resmi yerler ogleden ince goturebilirsen eger
Geçmiş olsun bi kere yaşadık aynısını geçen sene yazın çocuk acile götürdüm ateside vardı iğne yaptılar kusması kesildi aşırı kusuyor da bu doktora goturun
Hafif ılık sıcak ortası temiz havluyu ısıt ara ara karnına koy iyi gelir bnmde kusuyordu yapinca geçti bı kaç uygulamaya rahatliyorlar eğer okusuryorsada keçi boynuzu pekmezi vardı bnde bı çay kasigina iki üç damla limon koy ve pekmez bı çay kaşığı karıştır sabah akşam yaymadan önce icir hemen öksürüğü de varsa keser