Bebeğim sağ tarafında uyuyor

Bebeğim 3 aylık, normal şartlarda sol tarafına dönüyor oyuncaklarına bakıyor takip ediyor. Fakat uyumak istediğinde sadece sağında uyumak istiyor ve orasında rahat ediyor. Solunda uyutmaya çalıştığım da ağlıyor ya da dalamıyor uykuya. Boyunda herhangi bir eğrilik de yok. Doktor eliyle kitlede yok demişti ultrason tarihine çok var bunun gibi sorun yaşayan var sürekli aklımı kemiriyor ve soluna yatsın diye zorladığımı farkettim

Canım benimki de soluna dönüyordu bende ultrasona soktum hiç birşey çıkmadı doktorumuza sorduğumuz da bebekler bir tarafina daha yatkın olur otarafi kolayına gelirmiş henüz kasları gelişmediği için bu durum olurmuş şimdi 5 aylik olduk kendisi sağ tarafına dönüp yatıyor ama gün içinde egzersiz yaptira bilirsin boynuna yavaş yavaş sağ sola cevire bilirsin çıngırak ile ilgisini sola cekebilirsin biraz daha sol tarafa yatkınlık gösteren aktiviteler yapabilirsin

Bir kaç gündür o egzersizleri yapıyorum bende oyuncak koyuyorum o tarafından konuşuyorum baya uzun süre bakıyor ama uykuya gelince yapmıyor :joy:

Sırtını bir yastık ile destekleye bilirsin çokta öyle kafana takma bende ne yapsam sağ tarafa yatiramiyordum hep sola yatıyordu ama şimdi kendisi sağ dönüp yatıyor zamanla düzeliyor sen sadece gün içinde egzersiz yaptirsan bile yeter