Bebeğim uykuda dönüyor

Annişler bebegim 3ay 22 gnlk bu aralar gece uyurken dönüyor sürekli eli parmağında sinir oluyor yüzünü buluşturuyor aç diyorum meme veriyorum ağlıyor tekrar dönüp yatıyor neden acaba bu arada bebek açken parmak emiyor benim biberon mama versem ona da kızıyor ağlıyor

2 Beğeni

Cnm kilo alımı nasıl kilo alıyorsa doyuyor demekitir kivranmasida gazından uykuda sürekli kıvranıyor döner gibi benim oglanda öyle üç ayligiz bizde elini emmeside açlıktan değil yuzhatlarini tanımaya ve kesvetme benimde oyle eli ağzından cikmiyor

Benim de 3 ay 21 günlük aynı dediğin gibi yatağın içerisinde dönüyor Hatta yataktaki O nasıl oluyorsa çarşafı alıp yüzüne getiriyor yüzü kapanıyor Bu sefer ağlamaya başlıyor neyse parmak emmesi dişlerinin kaşınmasından dolayı dişleri Hemen çıkacak diye bir şey yok sadece diş etleri kaşınıyor kaşıya kaşıya ondan çıkacaktır baş parmak sürekli ağzında ve salya akıntısı ve tükürmesi Bunlar hepsi normal dişlerini kaşındığı için​:hibiscus::smiling_face:

Biz yeni 4 aylık olduk hala devam ediyor gündüz uykuları hem kısa kısa en uzunu 1 saat. Dişleri uyandırmaya başladı artık

Maalesef şimdiye kadar pek mama vermedim iciremiyordum kilo az alıyor sınırda yani doktor illa mama ver demedi emzir aglasada dedi emziremiyorum kızımda ben gbi minyon

Ya eveet aynı bebislerimiz şu an demek ki ama neblym öyle bir parmak emiyor ki emziği de köye gelince hiç vermedik ağzına kalabalkta ama zaten emzik pek sevmiyordu kriz anında oda gitti​:joy:

Evet kıyamam ben onlara ya

Bnimki emzik tituyo ama baş parmağı ağzına koysun die emzigni atip parmağıni emiyor nasl da iştahlı emiyorlar :smile:

Ay evet sanki 3 gündür süt içmemiş Allahm gördükçe acıyorum bebeğe parmağını çıkarıp emziriom bırakıyor tekrar parmak emito

1 Beğeni

Eşimde diyo doymuyor hele bak nasl da parmagini emiyo qc deil diyorum anlamıyor alip emzircm meme ye bile bakmıyor ayy bide yatakta sirt ustu durmuyo bizjm gjbi sag yada sol tarafina yatiyo​:face_with_peeking_eye::sweat_smile::see_no_evil:

1 Beğeni

Aynen benim bebiş günde 3 kez mama yapıyorum hala aç sanıyorum eşim napsin :grinning::grinning: dönüyor da evet

1 Beğeni

Bebekleriniz aç değil anneler sadece parmak emmeyi seviyorlar :smiling_face: oğlumda 2 aylıkken başladı parmak emmeye şuan 6 ayını doldurmak üzere bisürü dişliği olmasına rağmen hala ellerini tercih ediyor​:smiling_face: