Bebeğim uyurken çiş yapmıyor

Merhaba güzel anneler,kızım 2.5 aylık gece 11 den sonra besleniyor 90 cc mama alıyor ve üzerine emiyor uyuyakalıyor.Sabaha karşı uyandığında yaklaşık saat 5-6 arasında ellerini aşırı somurur şekilde görüyorum ama hala gözleri kapalı uykulu bir şekilde somuruyor.Emziriyorum 20 dk emiyor emmiyor geri uyuyor uyandıramıyorum. Sonra saat 9 a doğru geri uyanıyor ve çiş yapmamış oluyor.Tamamen uyandığında kendine geldiğinde bezi bir anda doluyor sizlerinde başına böyle birşey geldi mi?

Çok normal canım bu durum gecelerı bezını degıstırıp alıştırma bende geceleri altını hiç degıstırmıyorum sabah bezı boş oluyor uyanınca buranda doluyor

Gece hiç degistirmiyorum 5 6 saat o sekilde kaliyor ama bir sonraki bezde kupkuru oluyor.

Ben gece kaka yapmadıkça degıstırmıyorum sabah uyandığında bez kupkuru oluyor ama bır 20 dk sonra doluyor bez ıstetsenı doktorunuz varsa veya sağlık ocağında mı ebenıze bır danısın

Bebekler uyurken çiş yapmazlar, yarı uyanık olduğunda veya tamamen uyandığında yapar. Sizinki demek ki gayet güzel derin uyuyor yapmıyor

Ben grce aciyorum ciş yapmis oluyor gerci uyumuyor ku derin uykumuz yok yarin 40 cikicak

Kaç aylık

Benim kızım da 2,5 aylık mesela akşam 8.00’de 9.00’da uyumaya başlıyor Sabah beşe kadar ne çiş yapar ne kaka uyandıktan sonra gece yediğinide kakaya atar hepsini surekli böyle bizde sorn değil bu cnm. Merak etme uyandıktan sonra yaoiosa tamamdir