Bebeğim vida yuttu

1,5 yaşındaki oğlum vida yuttu babası acile götürdü nolur yardım edin bir zararı olur mu ben gidemedim 2 aylık oğlum var emdiriyorum aklım orda elim ayağım titriyor çok korkuyordum nolur çabuk yazın

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun olmaz benim oğlum para yutmuştu Allah’tan 25 kuruştu dışkısıyla çıkmasını bekledik doktorlar öyle dedi ama vida biraz zararlı ucu sivri diye umarım bir zarar görmez

Cok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatır hiç bir fikrim yok konuyla alakalı

Geçmiş olsun doktor muayene ettti mi ne dedi

Çok geçmiş olsun, muhtemelen röntgen çekip bir süre takip ederler bizi de durumdan haberdar edin.

Film çekmişler filmde bişey çıkmamış görülmemiş şimdide kulak buruncu bakcak mış boğazına Allah’ım sen yardım et yarabbim​:sob::sob::sob:

Cnm çok geçmiş olsun inşallah sorunusz alırlar Allah yardımcin olsun haberdar et bizleride

Belki tuvaletiyle çıkar inşallah zarar vermez

Çok geçmiş olsun canım..:blossom::folded_hands:

Çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atar dışkı ile haberdar et bizide dua edelim

Allah’ıma şükürler olsun oğlum eve geldi herhangi bir sorun birşey çıkmamış

Çok geçmiş olsun hayal bile edemedim korkunuzu Allah bidaha göstermesin

Cok gecmis olsun InsaAllah bisey yoktur benim bi akrama bacagina igne girdi igne bacagin icinde aylarca bekledi sukur bisey olmadi doktor bebekler cok sey yutabilir biz bile haberimiz olmadan bocuk giriyormus kucuk sinek felan.diskidan cikar dedi.

Geçmiş olsun sevindim

Belkide yutmadı yuttuğuna emin miyiz. Çok şükür çok sevindim Allah bidaha yaşatmasın hiç bi zarar verecek olayı. Hep sevindirecek şeyler olsun amin

Çoook şükür canım adınıza coook sevindim. Evlat gibisi yok​:blossom:

Akrabamızın kızıda yutmuşdu ondan feci bişey , Çok şükür iyi yazmışsın bebeğin ,geçmiş olsun :palms_up_together:t2:

Geçmiş olsun cnm yuttuguna emin misin gördünüz mü yuttuysa illa gözüküyordu

Benim oğlum agziyla mıknatısları birbirinden ayırırken mıknatısın birini yutmustu. Acile götürdük. Midesi boş oldigi için direk bağırsağa geçmiş bir sıkıntı yaşamadık vida sıkıntılı. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan doğal yolla çıkartır. Geçmiş olsun