Bebeğim yataktan düştü hastaneye gitmelimiyim

Kızlar yataktan düştü başında falan bişey tok ama götürsem mi ki ağlamıyot şuan of

Göz bebeklerini takip edin yakinlasip uzaklaşınca küçülüp büyüyor mu? Düştüğü zemin halı ise güvenli zemin sayıyorlar. Yükseklik de önemli tabiki. Kusma olursa fışkırır tarzda huysuzluk göz bebeklerinde sabitlik falan beklemeden doktora gidin. Ve uyutmayin. İçinizin rahat olması için doktor kontrolünde müşahede takip halinde olması bence daha iyi olur. Ben her ihtimale karşı götürmüştüm düşünce. Düştüğü yüksekliği sormuslardi bize isterseniz onu da bir ölçün. Ben ölçmüştüm gitmeden.

Risk alma götür muşahede altında olsun gecmis olsun

Sakin ol birsey olmayacak Allahın İzniyle bebişleri Allah koruyor. Benim yegenlerim cok dustu yataktan. Bir tane yenidogan yegenimi de dört yasındaki ablası kucagına alıp yere fırlattı hiçbir sey olmadı.Risk almamak için dra goturmek sart bu gibi durumlarda tabi sende goturmussun film iyi cıkmıs sukur içini rahat tut takip et. Misafirlikte mi oldu olay nasıl oldu
Bende annemlerde yataga yatırdım mecburen etrafına yastık koymama ragmen aklım cıktı dk bası gidip kontrol ettim. Bazen olacak olan oluyor hiçbir sekilde engel olamıyorsun. Bu olaydan sonra sadaka vermenide tavsiye ederim canım. Bol bol da dua et ayetel kursi oku Ya Müheymin Esmasını oku bebişin için.

Çok geçmiş olsun, bugün benim bebeğim de düştü doktoruna yazdım 1 hafta içerisinde kanama bulgusu ortaya çıkabilir uzun bir süre dikkatli takip edilmesi gerekir, anormal bir durum olursa hemen acile başvurun dedi. Anormal bir durum, kanama, kusma tarzı bisey olmadı. Ağladı, huysuzlandı sonra normale döndü. Senin yüzüstü mü düştü yükseklik ne kadardı ?

Evet kızım da düşmüştü

Yok ağız ve burundan

Yüzüstü düştü alnını vurdu. Hareketleri normal olduğu için götürmedim takip ediyorum

Boyundan bi kac cm alçaktı. Yok canım götürmedim Allah’ a şükür iyi herhangi bir problem olmadı :folded_hands:

Amin inşallah :folded_hands:

Bayramın ilk günü düştü 5 gün oldu

Amin inşallah :folded_hands: Eşimle aramızda yatıyordu ama düştükten sonra beşiğinde yatırmaya başladım.

Amin inşallah Allah hiçbir bebeğe yaşatmasın :folded_hands: